שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    סנד
    15/03/2012

קראתי ועיינתי בפורום יותר מדי קראתי בפורום דברים שאף פעם לא פחדתי מהם ועכשיו עושים לי הרבה חרדות למשל שאני לוחץ ידיים לאנשים או נוגע במשהו חשוד ואחר כך משפשף את העניים או מכניס את האצבע לתוך האף או שהולך לשירותים ותופס את איבר המין שלי או שם את האצבע בתוך (מפחד שהידיים שאני לוחץ עם שריטות ודם טרי שלא שמים לב אליהם, דברים שנוגעיםשהם חשודים ) .
    האם יש מקרים שנדבקו דרך העניים או האף או במקרה שכזה דרך הפה או שצריך באמת כמות (נוזל ,דם)שלפחות אפשר להרגיש אותה בברור שנכנסת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    15/03/2012

נראה שאתה בחרדות מיותרות
    אין מצב להדבקה בכל הסיטואציות שאתה קורא עליהן
    תקרא את התשובות שלנו !!!! אין מצב להדבקה בכל המצבים שאתה שואל עליהם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    16/03/2012

כל מה שאתה מתאר אינו מהווה סכנה להדבקה!! מה שאתה סובל ממנו בעיקר זאת חרדה והיא אינה מבוססת על עובדות או יסוד אובייקטיבי.. אין עדויות להדבקה בדרכים שאתה חושש מהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו