מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איידס ? עזרה באופן דחוף !חסוי17/03/2012
אני נער בן 17 ולאחרונה יצא לי לקיים יחסי מין עם שתי גברים בהפרש של שבוע וחצי אחד מהשני...עם האחד היה רק חיכוך גוף בגוף ,נשיקות ובסוף המפגש הוא החדיר את האצבע שלו לפי הטבעת שלי...(בהתחשב שכניראה היה לו נוזל מקדים על האצבע) מה הסיכוי להדבקה ?
במקרה השני היה רק חיכוך גוף בגוף..נשיקות ומציצה מהצד שלו...(הוא ירד לי)..מה הסיכוי להדבקה במקרה הזה...?? חשוב לצין כי אני שבועיים אחרי המגע המיני האחרון איתו ולאחרונה יצא לי פצעים אדומים באיזור האשכים דבר שמטריד אותי מאוד !
אני מאוד מפחד ללכת להידבק..ואני רוצה לשמוע את דעתך המקצועית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס ? עזרה באופן דחוף ! - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר18/03/2012שני המגעים שתיארת לא מסכנים אותך בהדבקה
חשוב מאד להשתמש בקונדום בכל מקרה של יחסים מלאים !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
חסוי23/03/2012אוקיי...אבל מה הסיכויים שדבקתי במחלת מין ולא קיבלתי איידס ? כמו שתיארתי בשאלה הקודמת החל אצלי גירוד מאוד חזק בצד אחד של האשכים והופיעו נקודות אדומות ? מה זה יכול להיות ? והאם יש מצב שזה קשור לאיידס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר25/03/2012לא יכולה לענות וירטואלית - גש לרופא המשפחה לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)