איידס ? עזרה באופן דחוף !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איידס ? עזרה באופן דחוף !
    חסוי
    17/03/2012

אני נער בן 17 ולאחרונה יצא לי לקיים יחסי מין עם שתי גברים בהפרש של שבוע וחצי אחד מהשני...עם האחד היה רק חיכוך גוף בגוף ,נשיקות ובסוף המפגש הוא החדיר את האצבע שלו לפי הטבעת שלי...(בהתחשב שכניראה היה לו נוזל מקדים על האצבע) מה הסיכוי להדבקה ?
    במקרה השני היה רק חיכוך גוף בגוף..נשיקות ומציצה מהצד שלו...(הוא ירד לי)..מה הסיכוי להדבקה במקרה הזה...?? חשוב לצין כי אני שבועיים אחרי המגע המיני האחרון איתו ולאחרונה יצא לי פצעים אדומים באיזור האשכים דבר שמטריד אותי מאוד !
    אני מאוד מפחד ללכת להידבק..ואני רוצה לשמוע את דעתך המקצועית...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איידס ? עזרה באופן דחוף !

הוספת תגובה

• איידס ? עזרה באופן דחוף ! - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    18/03/2012

שני המגעים שתיארת לא מסכנים אותך בהדבקה
    חשוב מאד להשתמש בקונדום בכל מקרה של יחסים מלאים !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

חסוי
    23/03/2012

אוקיי...אבל מה הסיכויים שדבקתי במחלת מין ולא קיבלתי איידס ? כמו שתיארתי בשאלה הקודמת החל אצלי גירוד מאוד חזק בצד אחד של האשכים והופיעו נקודות אדומות ? מה זה יכול להיות ? והאם יש מצב שזה קשור לאיידס ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    25/03/2012

לא יכולה לענות וירטואלית - גש לרופא המשפחה לבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו