מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דכאון אטומי-שאלה!מפגר עם תעודה19/03/2012
טוב קודם כל אני רוצה להגיד שאני כועס על עצמי בצורה מטורפת ואם הייתי יכולה להוציא את עצמי מהגוף הייתי נותן לעצמי מכות רצח!!
ועכשיו לעיניין.
אני נמצא באפריקה עובד!
לפני קצת יותר משלושה שבועות קיימתי יחסי מין עם מישהי. בפעם הראשונה הייתי עם קונדום לקראת סוף הסקס שמנו לב שהיא הייתה במחזור נכנסנו למקלחת ביחד כשאני עדיין עם הקונדום המשכנו לשכב במקלחת מקדימה ומאחור. היא יצאה מהמקלחת והוצאתי את הקונדום היא התנגבה אני סיימתי להתקלח כשיצאתי אליה היא ירדה לי ואז שמנו קרם גוף ונכנסתי מאחורה 4-5 פעמים בלבד כי איבר המין יצא הכנסתי אותו שוב כי הייתי קרוב לגמירה רק שהפעם עם כל הקרם וזה הוא נכנס קדימה 2-3 ואז הוצאתי וגמרתי בחוץ. אחרי שלושה שבועות שכבנו שוב פעמיים רק עם קונדום ויום למחרת עשינו בדיקה כי משהו אמר לי שהוא חושב שהיא חולה והסתבר שהוא צדק.
לשאלות.
1)מה הסיכויים שנדבקתי ( אני מתאמן כל יום כמעט ורץ גם כמעט כל יום מישהו אמר לי שזה קשור)
2) האם זה נכון שיש קשר לכושר גופני ולהדבקות?
3) מתי אני אמור לעשות בדיקה כדי להיות בטוח
4) האם יש משהו שאני יכול לעשות עכשיו או פשוט לחכות לתוצאות
* אני רק רוצה להגיד שאני ממש כועס על עצמי ובא לי למות היו לי חיים מושלמים מכל הבחינות לפני כמה ימים ואני מרגיש שהעולם שלי חרב עלי.
*הרופאה אמרה שיש לה איידס והוא חזק אין לי מושג מה זה אומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דכאון אטומי-שאלה! - תגובה
ד''ר דוד ששה19/03/2012בוא נניח שלפני שלושה שבועות אכן היה לך מגע לא מוגן עם נשאית HIV באפריקה - אין ספק מקור לדאגה. צריך אבל לזכור שגם במקרה כזה סיכויי ההדבקה הם של אחוזים בודדים (אפילו סביב אחוז אחד). דהיינו עדיין סיכוי של בסביבות 99% שלא נדבקת.
משום שעברו שלושה שבועות אין כעת מקום לטיפול מונע.
לא נותר לך אלא להמתין שבעה שבועות מהחשיפה (תקופת החלון) ואז להיבדק.
ובפעם הבאה כמובן קונדום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מפגר עם תעודה19/03/2012האם יש קשר למצב הגופני או שזה רק מזל או שכן או שלא
ומה זה אומר שיש לה איידס וזה חזק
תודה מראש וסליחה על זה שאני משגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר דוד ששה20/03/2012אין קשר לכושר הגופני שלך. פשוט חכה עוד חודש ותיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)