מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות חשובה בנוגע לזוגיות עם נשאעומר01/04/2012
שלום! אני בחור ויש לי חבר חדש שאמר לי שהוא נשא איידס מלפני שנתיים והחל לאחרונה בטיפול של כדורים (עדיין לא קיימנו שום מגע מיני או מגע כלשהו).
אנו מעוניינים להתחיל כעת במגע מיני ואני חושש מאד מאד לבריאותי, ולא מעוניין לסכן את עצמי להיחשפות בנגיף בשום מצב.
בהנחה שלא נקיים יחסי מין אנאליים (מהחשש שעל אף שנשים קונדום יש סיכוי קטן שהוא יקרע),
האם ישנה אפשרות אמיתית להיות בזוגיות עם נשא ולא להסתכן בכלל? כמו שאמרתי, אני מעוניין ב - 0% סיכון, לא 0.00001% אלא 0%.
במידה ולא, אודה להבין את הסיבה בגינה לא ניתן.
במידה וכן, איזה סוגים של מגע מיני לא יסכן אותי בכלל? (למשל נשיקות, אוננות הדדית, אוראלי וכו').
אודה לתשובה מפורטת כי אני עומד בפני צומת דרכים. אני מאד אוהב אותו ולא יודע מה לעשות.
המון המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות חשובה בנוגע לזוגיות עם נשא - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/04/2012נראה לי שהנכון ביותר הוא שתיפגשו עם הרופא של בן זוגך
הוא יידע לענות על כל שאלותיך
אין כיום כל מניעה מזוגיות בין נשא לבריא אם נוקטים בכל אמצעי ההגנה הדרושים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות חשובה בנוגע לזוגיות עם נשא - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`03/04/2012הגישה שלך לנושא מאוד בעייתית מלכתחילה. בסך הכל אם מקיימים יחסי מין מוגנים לא נדבקים. בודאי שאם לא מקיימים יחסי מין עם חדירה לא נדבקים וכנ"ל בעיקרון לגבי מין אוראלי שבו נמנעים מבליעה של הנוזל מבן הזוג הנשא. יתר על כן לנשא המקבל טיפול יש סיכוי הרבה יותר קטן להדביק את בן הזוג שלו.
עם זאת מי שרוצה להיות בטוח מעל לכל ספק-0% סיכון, מוטב שלא יחיה עם בן זוג נשא, שכן תמיד תהיה ותחיה בחשש וזה מצב מאוד לא רצוי ולא טוב לשני בני הזוג..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרולטה רוסית
דני03/04/2012שלום לך,
למה לשחק ברולטה רוסית? אמנם כל הכבוד על אהבתך וכו' אבל לסכן את החיים שלך לי באופן אישי נראה הימור גדול מדי ומיותר.נשא ימצר בן זוג שאף הוא נשא.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכולכם על התשובות!
עומר05/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)