מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיכויים להדבקה לאחר המגע המיני הבאאנונימי10/04/2012
היי,
אתמול קיימתי מגע מיני עם גבר שכבר הייתי איתו פעם אחת לפני.. בשני המקרים לא הייתה חדירה.
לאורך כל האקט היינו בלי קונדום כי לא תיכננו חדירה כלל, כל מה שעשינו היה נשיקות, מין אוראלי הדדי, אוננות הדדית ומזה אני לא דואג...
מה שאני דואג ממנו הוא :
הבחור היה די מכבד ושאל אותי אם אני נחדר ואמרתי שלא,
באיזשהו שלב הוא התחיל להתחכך בי מאחורה עם הפין שלו (אני כמעט בטוח שהוא לא חדר, גם שאלתי אותו בדיעבד והוא אמר שממש לא, אמנם מעולם לא חוויתי חדירה אך אני מניח שהייתי מרגיש שמשהו נכנס לתוכי..)
מרוב שאני אוכל סרטים אני מתחיל לדאוג שאיכשהו יש מצב שהוא כן חדר - אך גם אם כן זה אולי היה לכמה שניות כי הקטע המסויים הזה לא נמשך יותר מדי זמן... וגם אם הוא לא חדר אני חושש כי על הפין שלו היה precum... מה שמגביר מעט את החשש שלי היא העובדה שיש לי קצת טחורים (לא מדממים כלל מניסיון העבר, יום לאחר המגע ניסיתי בכל מקרה לראות אם יש דימום ולא היה) וגם בתקופה האחרונה הטחורים ממש השתפרו ככה שהם גם לא יוצאים לי בכל יציאה וגם הם ממש קטנים כי התחלתי אורח חיים בריא יותר...
חוץ מזה הוא גם דחף לי אצבעות ואני מניח שעל הידיים שלו היה גם הפרשות אבל אני חושב שמזה אין כל כך סיכון ממה שאני יודע (תקן אותי אם אני טועה...)
במידה והוא לא חדר אליי כלל - מה שככל הנראה קרה - מה הסיכוי להדבקות מהתחככות של הפין שלו בפי הטבעת שלי לזמן קצר, ללא גמירה - רק עם precum? לאור העובדה שיש לי גם טחורים?
בכל מקרה אני חושב שאני אלך להבדק בעוד חודשיים רק בשביל המצב הנפשי שלי כי אני באמת בלחצים אבל אם אפשר לדעת מה מצבי כעת כדי שאולי לדעת אם אפשר לעשות משהו יותר דחוף במידת הצורך...
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו בבקשה נותרו לי רק עוד 12 שעות
אנונימי11/04/2012נותרו רק עוד 12 שעות עד שיעברו 72 שעות.. מענה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכויים להדבקה לאחר המגע המיני הבא - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`12/04/2012אין אפשרות לכמת זאת סטטיסטית מחוסר מידע מתאים ומהימן. עם זאת נראה לי מן התאור שלך שאין סיכוי להדבקות כלל!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)