מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאג חרד ומפחד תענו בבקשהסלח11/04/2012
שתי שאלות
לחצתי יד למישהו בבירור ראיתי דם טרי(שריטה קטנה ביד שלו לא כמות גדולה מאוד כמו כל שריטה שמדממת ) שנגע ביד שלי ואז בטעות נגעתי בפה שלי ובטעות טעמתי את הדם הכל היה מהלחץ מהבבהלה וגם נגעתי באף וראיתי את הדם בהתחלת האף לא יודע אם נכנס במידה וכן מה עלי לעשות לא יודע גם אם שפשפתי את העניים אני מאוד מפחד
יש לציין שזה היה קצת דם מרוח(אני חרד מאוד בדרך כלל מהמצבים שאני רואה דם ותמיד חושב על איידס למרות לא עושה סקס חוץ מאישתי ולא מזריק סמים) האם אפשר לדבק ממצב כזה או אפשר לניח לזה ולהמשיך בחיים רגילים האם צריך כמות של דם גדולה בכדי תתבצע הדבקה דרך העין והאף והפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאג חרד ומפחד תענו בבקשה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`12/04/2012בנסיבות שתארת אין לך כל חשש להדבקות. אין צורך לעשות משהו מיוחד ואין גם צורך להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם היפוכונדרים?
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)