מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- hivYAER20/04/2012
שלום
נא לקרא את המכתב ולתת לי תשובה, אני ממש זקוק ליעוץ בנושא הזה
אני בן אדם שהגדרתי את עצמי כבנאדם מאושר ומוצלח עד לפני שנה, אחרי מגע מיני חשוד, התחלתי להרגיש צריבה בלשון עם לשון קצת לבנה ופצעים בפה שבועיים אחרי ההרגשה המוזרה הזאת חליתי בשפעת לתקופה של 3 שבועות אחר כך התחלתי להרגיש צריבה בידיים ופריחה כלה בצבע אדום,ופריחה מקושקשת בצבע אדום משהו כמו 5 ס"מ ברגל שמאלית בינתיים כאב הגרון נמשך והתחילו להופיע לי פצעים בשורש של השערה, זה ממש הלחיץ אותי דבר שגרם לי לעשות את בדיקת הקומבו בבית חולים על חשבוני אחרי חודשים ועשר ימים שיצאה שלילית למרות שראיתי בטופס הממוחשב כתוב ( ANTI HIV : 0.23) ( אני ממש מפחד שבתקופה הזאת עדיין הגוף שלי לא ייצר כמות נוגדנים מספקת ) המשכתי את החיים כרגיל אבל, כאב הגרון המשיך אתי בנוסף לכול הסימפוטים שהזכרתי אחרי 4 חודשים אותם סימנים שהיו לי הופיעו לבני משפחתי לאנשים שאני חיי איתם אימא אבא והאח הקטן שלי נכנסתי לדילמה מה אפשר לעשות, פניתי לרופא המשפחה שלי והזכרתי לו את הסיטואציה הוא אמר לי שאין מה לפחד כנראה זאת פוביה מהמחלה, אמרתי לעצמי יכול להיות שזאת פוביה למרות שאף פעם לא עברתי דבר כזה , בינתיים אימא שלי חשה צריבה בשתן עם שפעת חזקה כאבי בן תחתונה וחום גבוה עד 39 ועליה דרמטית בקצב הלב עד 200 דבר שגרם לה להתאשפז בבית החולים בבית החולים עשו לה בדיקת שתן והגיעו למסכנה שיש לה דלקת שתן, בנוסף יש לה בעייה בלב, ( אחרי השחרור של אמא התחילה להופיע לה בצקת בבוהן( הרופא טוען שיכול להיות שיש בעיה כתוצאה מאי ספיקת קליות מכיוון שאמא שלי חולת סכרת), המעגל התרחב וגדל וחבר טוב עבר אותם סימפוטים וכבר אחרי 4 חודשים עדיין יש לו את אותם סימפוטים עם עייפות וכאב גרון, בנוסף לחבר גם הדוד שלי יש לו אותם סימפוטים .............זה נשמע מוזר אבל זה מה שהתרחש .......
עדיין יש לי את כאב הגרון עם דלקת הריאות וכול הסימפוטים שהזכרתי בתחילת המכתב בנוסף יש לי פריחה חדשה בצבע אדום עם קשקוש לבן
יש לי כמה שאלות :
1) האם יכול להיות שאני נושא את HIV למרות שתוצאות בדיקת הקומבו שוללים את הHIV ( יכול להיות שהעובד במעבדה טעה בסופו של דבר העובד הוא בנאדם והוא עלול לטעות ) והעברתי את הווירוס לכול המשפחה וכול מי שסובב איתי
2) האם יש מחלות אחרות שיש להם אותם סימפוטים ?
3) לפעמים אני מרגיש צריבה באיבר המין האם זה קשור למחלה מסוימת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר hiv - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`21/04/2012אין לך כל סיכוי שנדבקת וכל הסימנים הם של חרדה בצד אולי מחלה אחרת שראוי שתועץ ברופא שלך. אני משוכנע שאתה צריך טיפול נפשי שיעזור לך להפטר מן החרדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)