מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לוואיאבי22/04/2012
שלום רב,
לפני חודש התחלתי טיפול תרופתי סטוקרין וטרובדה. כל התופעות הלוואי נעלמו למעט עייפות שיש לי כמעט כל יום והרגשת כבדות.
בנוסף שמעתי לעצתכם ובערב שידעתי שארצה לצאת לשתות אקח את הכדורים שעה לפני,למעשה לקחתי את הכדורים שעתיים לפני שתיית האלכוהול, מייד עם הלגימה הראשונה מהכוס (וודקה רד בול) הרגשתי סחרחורת,מיסטול ולא יכולתי לשתות עוד,שאלתי האם זה טבעי ותמיד זה יהיה ככה או שיש לי רגישות יתר לכדורים האלו?
מה המלצתכם בנושא זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/04/2012ישנה אפשרות לא מבוטלת שאלה השפעות של סטוקרין. ראוי להמשיך לבחון זאת ואם התופעות ימשכו להתייעץ עם הרופא שלך ביחס לאפשרות להחליף את הסטוקרין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעע
אבי26/04/2012אני חייב לציין שכאשר אני קודם שותה ורק לאחר מכן לוקח את הכדורים אין בכלל השפעה
השאלה האם העובדה שיש לי אלכוהול בדם מנטרלת את הכדורים?
שאלה שניה כמה זה מסוכן אם אני לוקח את הכדורים באיחור של 4-5 שעות נניח שזה קורה אחת לשבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
צבי בנטואיץ26/04/2012יתכן שההשפעה של האלכוהול על המוח מבטלת את ההשפעה של הסטוקרין אבל איני ממליץ על שתייה של אלכוהול כפתרון יום יומי להשפעות הלתא רצויות של סטוקרין.
לגבי אחור חד שבועי בנטילת התרופות אין בעייה מיוחדת לבד מן הסכנה שזה יהפך להרגל יום יומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעע
אבי26/04/2012חלילה,אני ממש לא שותה על בסיס יום יומי, רק כשיוצא למסיבות וזה קורה בשישי פעם בשבוע לא קבוע.
אז אין סכנת עמידות לנגיף אם אקח הכדור ב4 בבקר במקום 23 בלילה ושיש בדמי אלכוהול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)