תופעות לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי
    אבי
    22/04/2012

שלום רב,
    לפני חודש התחלתי טיפול תרופתי סטוקרין וטרובדה. כל התופעות הלוואי נעלמו למעט עייפות שיש לי כמעט כל יום והרגשת כבדות.
    בנוסף שמעתי לעצתכם ובערב שידעתי שארצה לצאת לשתות אקח את הכדורים שעה לפני,למעשה לקחתי את הכדורים שעתיים לפני שתיית האלכוהול, מייד עם הלגימה הראשונה מהכוס (וודקה רד בול) הרגשתי סחרחורת,מיסטול ולא יכולתי לשתות עוד,שאלתי האם זה טבעי ותמיד זה יהיה ככה או שיש לי רגישות יתר לכדורים האלו?
    מה המלצתכם בנושא זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לוואי

הוספת תגובה

• תופעות לוואי - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    24/04/2012

ישנה אפשרות לא מבוטלת שאלה השפעות של סטוקרין. ראוי להמשיך לבחון זאת ואם התופעות ימשכו להתייעץ עם הרופא שלך ביחס לאפשרות להחליף את הסטוקרין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עע

אבי
    26/04/2012

אני חייב לציין שכאשר אני קודם שותה ורק לאחר מכן לוקח את הכדורים אין בכלל השפעה
    השאלה האם העובדה שיש לי אלכוהול בדם מנטרלת את הכדורים?
    שאלה שניה כמה זה מסוכן אם אני לוקח את הכדורים באיחור של 4-5 שעות נניח שזה קורה אחת לשבוע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

צבי בנטואיץ
    26/04/2012

יתכן שההשפעה של האלכוהול על המוח מבטלת את ההשפעה של הסטוקרין אבל איני ממליץ על שתייה של אלכוהול כפתרון יום יומי להשפעות הלתא רצויות של סטוקרין.
    לגבי אחור חד שבועי בנטילת התרופות אין בעייה מיוחדת לבד מן הסכנה שזה יהפך להרגל יום יומי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עע

אבי
    26/04/2012

חלילה,אני ממש לא שותה על בסיס יום יומי, רק כשיוצא למסיבות וזה קורה בשישי פעם בשבוע לא קבוע.
    אז אין סכנת עמידות לנגיף אם אקח הכדור ב4 בבקר במקום 23 בלילה ושיש בדמי אלכוהול?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו