מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפרופסור בבקשהדנה28/04/2012
שוב שלום
רציתי לשאול אותך כמה שאלות בבקשה-פטריה בלשון היא ספטום שמגיע אצל חולי איידס בשלב מאוחר או בהתחלה? הפטריה היא רגילה או חמורה יותר?
שאלה שניה-ידוע לך על מקרים שאנשים נדבקו אצל רופא שיניים? לפניי חודש בערך הייתי אצל רופא שיניים ואך שיצא מטופל אני נכנסתי כי ממש מהרתי לא שמתי לב אם החליפו את הדבר הזה ששואב את הרוק. והשבוע יצא לי פטריה על הלשון וכל המקרים שקראו לי בתקופה האחרונה, הנערה מההוסטל עם הכלב,ורופא השיניים והפטרייה ממש מלחיצים אותי.
כתבתי לך שוב לגביי המקרה עם הנערה כי רציתי לודא שהסברתי את עצמי טוב-שתינו שיחקנו עם הכלב אם הכלב נשך את הנערה קלות,כי לא ראיתי דם ממש,ואחרי זה נשך אותי-לי הייתה שריטה קטנה על היד,יש אפשרות שהוא העביר דם שלה לשריטה שלי האם אפשר להדבק ככה?
אני ממש בלחץ במיוחד בגלל הפטריה שיצא לי וקראתי שזה חלק מהספטומים, מבחינת יחסי מין אני שומרת על עצמי מאוד,אבל אני מפחדת שקרא לי משהו מהמקרים שתארתי
האם אני צריכה להבדק?
שוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה
דנה28/04/2012אני ממשיכה לקרוא על קנדידה בלשון וכתוב שאם אי אפשר להוריד את הלבן אז יש קשר עם איידס אני ממש בלחץ-יש קשר ישיר בין קנדידה על הלשון לאיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה28/04/2012הייתי אצל הרופא כי היה לי במשך כמה ימים על הלשון בפנים כמו שערות לבנות שהציקו לי ואחריי כמה ימים הם עברו אבל הצבע הלבן שיש לי על הלשון נשאר.הרופא נתן לי משחה ולא ידע להגיד לי ממה זה יצא לי. אצל חולים או נשאים הפטריה נראית אותו הדבר או שמדובר על משהו קיצוני יותר?אצל חולים\נשאים זה עובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור בבקשה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר30/04/20121. לגבי הפטריה בפה - היא מופיעה בדרך כלל אצל אנשים עם מערכת חיסון ירודה, דהיינו שנים לאחר שנדבקו ולא טופלו
לציין כי היא יכולה להופיע גם באנשים בריאים, כך שאבחנה של פטרת הפה אינה שווה לאיידס !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)