מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד'ר מרגליתדנה30/04/2012
ומה לגביי שאר השאלות ששאלתי? יש אפשרות להדבק באיידס
אני עובדת עם נערות בסיכון ויש לי נערה בעבדה וכנראה עדיין עובדת בזנות. אני והיא שחקנו עם הכלב שבהוסטל כשהוא נושך נשיכות קלות את שתינו. באיזה שלב ראיתי על היד שלי שריטה שטחית עם מעט דם, במידה והוא גם נשך אותה וגם לה יצא דם ואחרי זה אותי-כך שהעביר את הדם שלה לדם שלי יש אפשרות להדבק ככה מאיידס?
ועוד שאלה אני רוצה לעשות היום בדיקה קומבו מהמיקרה ועברו רק 13 ימים זה מספיק או שאני חייבת לחכות 14 יום?
תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד דבר
דנה30/04/2012פטריה בלשון אצל חוליי איידס היא קיצונית יותר?היא ניתנת לטיפול?מעבר לשכבה הלבנה שיש לי על הלשון יצאו לי נקודות אדומות קטנות בצד הלשון,ובתוך הפה בצדדים יש לי קתמים לבנים מוזרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד'ר מרגלית - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר30/04/2012חכי 14 יום כדי שלא תצטרכי לעשות שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)