מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעולות בקיום יחסי מיןעידו30/04/2012
יש לי כמה שאלות לכגבי יחסי מין והאם קקיימת סכנה להידבקות במחלות מין או עור במצבים אלו
בנוגע לסקס של גבר עם גבר וגבר עם אישה:
אם אני מבצע רימינג ומלקק לפרטנר את פי הטבעת ובתוך
אם אני מבצע פיסטניג ומחדיר מספר אצבעות או יד שלמה לתוך פי הטבעת של הפרטנר
אם אני מבצע חדירה לפי הטבעת עם איבאר המין שלי שעליו קונדום ולאחר שגמרתי אני ממשיך בפעולת הדפיקה כאשר סביר להניח שהאיבר כבר מתרככך מעט, אז לגבי זה אני שואל גם במצב שהתרכך ובמצב שלא
ולגבי סקס עם אישה אם אני מחדיר אצבעות לתוך איבר מינה
ואם אני יורד ומבצע מין אוראלי באיבר מינה של הבחורה
אלה המצבים שהייתי מאוד מעוניין לשמוע האם קיימת בהם סכנה להידבקות באיזה שהן מחלות
תודה רבה וסליחה על ריבוי השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעולות בקיום יחסי מין - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`01/05/2012מכל הפעולות שתארת הסכנה להדבקה היא בראש וראשונה בהקשר של יחסי מין עם חדירה וללא קונדום. בכל השאר כנראה שאין סכנה, או לפחות אין סכנה מוכחת. לגבי מין אוראלי עם גבר, הסכנה , שהיא גם כן כנראה מאוד קטנה היא אם ישנה בליעה של השפיכה שנעשתה בפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין סכנה
עידו01/05/2012אין סכנה גם לגבי הדבקות במחלות שהן אינן HIV? והאם כשאני מלקק את פי הטבעת של משהו ומחדיר את הלשון לשם או לאיבר מין נשי אין את אותה סכנה בבליעה של חומרים המופרשים משם בדיוק כמו בליעה של נוזל זרע?
הפיסטינג האם הרירית שמתחת לציפורן לא יכולה להוות שטח שדרכו יוכל לעבור נגיף הHIV או כל מחלה אחרת?
תודה רבה מראש על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)