לד'ר מרגלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד'ר מרגלית
    דנה
    01/05/2012

קבלתי ממך רק תגובה על בדיקת הקומבו ולא על האלה ששאלתי לפני

אשמח לקבל תשובה על השאלות שלי כדי לדעת אם אני צריכה בדיקה
    אני עובדת עם נערות בסיכון ויש לי נערה שעבדה וכנראה עדיין עובדת בזנות. אני והיא שחקנו עם הכלב שבהוסטל כשהוא נושך נשיכות קלות את שתינו. באיזה שלב ראיתי על היד שלי שריטה שטחית עם מעט דם, במידה והוא גם נשך אותה וגם לה יצא דם ואחרי זה אותי-כך שהעביר את הדם שלה לדם שלי יש אפשרות להדבק ככה מאיידס?
    ועוד מקרה שהייתי ברופא שיניים ולא שמתי לב אם החילפו את שואב הרוק ונכנסתי ישר אחרי שמטופל יצא,אם היה דם על זה והוא הכניס לי את זה לפה כשטיפל בי-ואמנם לא ראיתי עם היה דם כי הטיפול היה קצר ושטחי אבל בכל זאת יש מצב שכן היה דם. בבקשה אני רוצה לדעת תשובות כי אני לא ישנה כבר כמה ימים ואני רוצה לדעת אם אני צריכה לעשות בדיקה דחוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד'ר מרגלית

הוספת תגובה

• לד'ר מרגלית - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    01/05/2012

גבי השאלה עם הכלב - נשיכה ושריטות בתהליך המערב דימום שלך ושל הנערה, תיאורטית מסכן אותך

ראשית - ממליצה להימנע ממשחקים כאלה....
    שנית - תיבדקי שבועיים לאחר המקרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד'ר מרגלית

דנה
    01/05/2012

ושבועיים זה מספיק?
    או שאני צריך לחזור על הבדיקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד'ר מרגלית - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    01/05/2012

חרי שבועיים אפשר לשלול הדבקה חדשה
    מומלץ לחזור 7 שבועות מהאירוע לבטחון מלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו