מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד'ר מרגליתדנה01/05/2012
קבלתי ממך רק תגובה על בדיקת הקומבו ולא על האלה ששאלתי לפני
אשמח לקבל תשובה על השאלות שלי כדי לדעת אם אני צריכה בדיקה
אני עובדת עם נערות בסיכון ויש לי נערה שעבדה וכנראה עדיין עובדת בזנות. אני והיא שחקנו עם הכלב שבהוסטל כשהוא נושך נשיכות קלות את שתינו. באיזה שלב ראיתי על היד שלי שריטה שטחית עם מעט דם, במידה והוא גם נשך אותה וגם לה יצא דם ואחרי זה אותי-כך שהעביר את הדם שלה לדם שלי יש אפשרות להדבק ככה מאיידס?
ועוד מקרה שהייתי ברופא שיניים ולא שמתי לב אם החילפו את שואב הרוק ונכנסתי ישר אחרי שמטופל יצא,אם היה דם על זה והוא הכניס לי את זה לפה כשטיפל בי-ואמנם לא ראיתי עם היה דם כי הטיפול היה קצר ושטחי אבל בכל זאת יש מצב שכן היה דם. בבקשה אני רוצה לדעת תשובות כי אני לא ישנה כבר כמה ימים ואני רוצה לדעת אם אני צריכה לעשות בדיקה דחוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד'ר מרגלית - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/05/2012גבי השאלה עם הכלב - נשיכה ושריטות בתהליך המערב דימום שלך ושל הנערה, תיאורטית מסכן אותך
ראשית - ממליצה להימנע ממשחקים כאלה....
שנית - תיבדקי שבועיים לאחר המקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד'ר מרגלית
דנה01/05/2012ושבועיים זה מספיק?
או שאני צריך לחזור על הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד'ר מרגלית - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/05/2012חרי שבועיים אפשר לשלול הדבקה חדשה
מומלץ לחזור 7 שבועות מהאירוע לבטחון מלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)