מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדוםמפוחד15/02/2008
לפני חודש וחצי שכבתי עם מישהי במכון . החדירה הייתה עם קונדום , ובחוץ .
אני פוחד מעצם הבדיקה , האם עליי להיבדק , הגמירה הייתה בחוץ
אני לא עושה סקס הרבה אך בפעמים שאני עושה אני מקפיד על מין מוגן " קונדום "
לא מצליח לישון והשבועיים הנותרים מלחיצים אותי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום שלם-בטחון מלא.
ד''ר ננסי אגמון לוין15/02/2008לחושש שלום,
חששות הן דבר טבעי.
לא לגמרי הבנתי את "החדירה עם קונדום ובחוץ" אבל מגע מיני עם קונדום אשר נותר שלם עד תום המגע המיני מגן מפני הדבקה בנגיף האיידס. נערות הליווי בישראל ככל הידוע היום הינן בסיכון נמוך יחסית לנשאות של הנגיף, ומגע מיני מוגן גם עם נשאית הינו מוגן מפני הדבקה.
הפחד מהבדיקה מובן, אם כי אינו רציונאלי. הבדיקה הינה דגימת דם פשוטה, התשובה מתקבלת תוך מספר ימים, ומומלץ לבצעה כאשר יש חששות כי אין דבר מרגיע יותר מבדיקה שלילית.
בנוסף, לגבי החששות הכבדים - הייתי מציעה שתדבר עם רופא או יועץ, שכן החששות כבדים מדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמרתי הייתה בחוץ " לא בתוך הנרתיק
מפוחד15/02/2008תודה רבה לך , הסרת ממני חשש כבד .
אני מתכוון שלא גמרתי בפנים בעת החדירה אלא חדרתי עם קונדום ויצאתי גמרתי בתוך הקונדום מחשש שלא יידבק זרע .
אני חש בשפעת קלה , האם זה אומר משהוא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמני שפעת
ד''ר דניאל אלבירט15/02/2008כפי שהוסבר לך על ידי דר' לוין, אכן הסיכון שנחשפתה לנגיף האיידס הינו אפסי ועל כן רוב הסיכויים שסמני השפעת שך הם פשוט - שפעת.
במידה והמחלה דמויית השפעת ממשיכה א מחמירה מומלץ לפנות לרופא המשפחה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)