מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימנים לבנים על הלשוןמפוחד15/02/2008
שלום אני תמיד זהיר בעת קיום יחסי מין ( תמיד מוגנים )
אני מרגיש היום , שפעת קטנה , לחצים בחזה , וסחרחורת, בזמן האחרון התחלתי להתעניין בכל הנושא של איידס , הלשון שלי אינו עם שכבה לבנה , אך יש בו מעין סימנים לבנים כמו קווים קטנים בתחילת הלשון וזה מפחיד אותי
המגע המיני האחרון של הנו לפני חודש ימים והיה מוגן לגמרי
יש לי חששות כבדים ואינני מצליח לישון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמנים על הלשון
ד''ר דניאל אלבירט15/02/2008בסך הכל איידס היא מחלה נדירה
אם אתה מקפיד על יחסים מוגנים ולא משתמש בסמים הרי שאתה ככל הנראה מוגן ואין סיבה לחשוש שנדבקת בנגיף האיידס.
לכן מקרה שלך "שפעת" היא ככל הנראה שפעת וסמנים לבנים על הלשון לרוב אינם בעלי משמעות אולם, כדאי להבדק לפחות פעם אחת כדי לודא זאת. לכן הייתי ממליץ לך, ללא קשר לאיידס, להבדק על ידי רופא המשפחה בנושא השפעת לוגבי הכתמים בלשון להבדק ולקבל יעוץ רופא שיניים.
כדי להסיר כל ספק בנושא האיידס, כבעבר, אני ממליץ על בדיקת איידס פשוטה באחד ממרכזי האיידס, התשובה תוך מספר ימים וסוף לכל חששותיך.
קישור למרכזים לבדיקת איידס (שעות וימים): [a href='http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=29&catId=64&PageId=349' id='link']מרכזים ליגלוי נגיף האידס באתר משרד הבריאות.[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)