סימנים לבנים על הלשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימנים לבנים על הלשון
    מפוחד
    15/02/2008

שלום אני תמיד זהיר בעת קיום יחסי מין ( תמיד מוגנים )

אני מרגיש היום , שפעת קטנה , לחצים בחזה , וסחרחורת, בזמן האחרון התחלתי להתעניין בכל הנושא של איידס , הלשון שלי אינו עם שכבה לבנה , אך יש בו מעין סימנים לבנים כמו קווים קטנים בתחילת הלשון וזה מפחיד אותי

המגע המיני האחרון של הנו לפני חודש ימים והיה מוגן לגמרי

יש לי חששות כבדים ואינני מצליח לישון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימנים לבנים על הלשון

הוספת תגובה

• סמנים על הלשון

ד''ר דניאל אלבירט
    15/02/2008

בסך הכל איידס היא מחלה נדירה
    אם אתה מקפיד על יחסים מוגנים ולא משתמש בסמים הרי שאתה ככל הנראה מוגן ואין סיבה לחשוש שנדבקת בנגיף האיידס.
    לכן מקרה שלך "שפעת" היא ככל הנראה שפעת וסמנים לבנים על הלשון לרוב אינם בעלי משמעות אולם, כדאי להבדק לפחות פעם אחת כדי לודא זאת. לכן הייתי ממליץ לך, ללא קשר לאיידס, להבדק על ידי רופא המשפחה בנושא השפעת לוגבי הכתמים בלשון להבדק ולקבל יעוץ רופא שיניים.
    כדי להסיר כל ספק בנושא האיידס, כבעבר, אני ממליץ על בדיקת איידס פשוטה באחד ממרכזי האיידס, התשובה תוך מספר ימים וסוף לכל חששותיך.
    קישור למרכזים לבדיקת איידס (שעות וימים): [a href='http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=29&catId=64&PageId=349' id='link']מרכזים ליגלוי נגיף האידס באתר משרד הבריאות.[/a]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו