מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- במצוקה רציניתמורן18/05/2012
היה בחור שתמיד רציתי אותו ולבסוף הוא ניגש והתחלנו לצאת לפני שבוע היה אצלי וקיימנו יחסי מין בפעם הראשונה. אני רציתי להביא הקונדום אבל הוא מנע ממני פיזית בכוח ולמרות שבכיתי וצעקתי לא שמע לי. אומנם רציתי לשכב אתו אבל רציתי שזה יהיה עם קונדום. בכל מקרה הוא לא גמר בפנים ואני יודעת בוודאות שהוא לא קיים יחסי מין כבר יותר משנתיים וכי לפני זה הוא אף פעם לא השתמש בקונדום. אחרי המקרה אמר לי שאין לי ממה לפחד כי הוא עושה בדיקות כל הזמן. אני לא יודעת מה לעשות וכל יום חיה בפחד רוצה לעשות בדיקת קומבו בעוד מספר ימים אבל מתלבטת מאחר ואני יודעת שהתשובה לא תהיה חד משמעית וצריך לחזור עליה. מצד שני אני לא חושבת שאוכל לשרוד חודשיים עכשיו עד שאעשה הבדיקה. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במצוקה רצינית - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר20/05/2012לא מתפקידי להטיף מוסר
קיימת יחסים לא מוגנים - האחריות מוטלת גם עלייך
תעשי בדיקה אחרי שבועיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מתפקידי להטיף מוסר אבל לא מאחלת
מורן21/05/2012לא מתפקידי להטיף מוסר אבל לא מאחלת לאף אחת להיות במצב שבו בנאדם שהיא בטחה בו והגיעה אתו לרמת אינטימיות כזאת לאחר שהרגישה אליו רגשות חזקים שוכב מעליה מוריד לה את התחתונים ולא נותן לה להשויט את היד לצד המיטה איפה שהקונדומים וכשהיא בוכה צועקת ומנסה בכל כוחה להימלט מהסיטואציה הוא מפעיל עליה כוח ומונע ממנה בכוח ולא נשמע לתחנוניה לצעקותיה ולבכי שלי וממשיך במה שהוא רוצה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)