החלפת כדורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת כדורים
    אבי
    21/05/2012

שלום,

עברו חודשיים מאז שהתחלתי לקחת טרובדה וסטוקרין ולצערי עדין אני מרגיש מידי פעם עייפות,חולשה ובעיקר כבדות בראש במהלך היום. חשוב לציין שיש ימים שאני מרגיש מעולה ויש ימים שזה חוזר ובחזק.
    הלחץ והכבדות בראש באים בעיקר אחרי יום עבודה לחוץ וממושך מול המחשב.
    אני היתי שמח להמשיך בטיפול הזה שכן זה מאוד נוח,כי זה רק פעם ביום,אבל אני מרגיש שנורא קשה לי עם הכבדות והחוסר פוקוס, דבר שנורא מייאש.
    היתי שמח אם תוכלו לייעץ לי:
    1.באם הייתם ממליצים להחליף הטיפול ולאיזה טיפול?אני מעדיף טיפול של פעם ביום אם אפשר,הבנתי שאפשר טרובדה ואייזנטרס אבל זה פעמיים ביום...
    2.האם נכון לומר שאם אחרי חודשיים זה לא עבר, כנראה שזה לא יעבור?(העייפות והתשישות)?
    3.האם אחרי שאחליף הטיפול,יהיה ניתן לנסות אותו שוב בעתיד או שזה לא אפשרי?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת כדורים

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אבי
    21/05/2012

האם כדורי הלימפה בצוואר אמורים לחזור לגודל הרגיל שלהם מתי שהוא או תמיד ישארו קצת מוגדלים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    22/05/2012

זה שונה אצל אנשים שונים. על פי רוב זה יקטן במשך הזמן אבל אין סיבה לדאגה מיוחדץ אם הם נשארים באותו גודל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת כדורים - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    22/05/2012

בעיקרון התשובות ראוי שינתנו לך עי מי שמטפל בך. סטוקרין עלול לגרום לתופעות הללו ולכן יש מקום לשקול החלפתו - זה שיקול שאתה עם הרופא/ה שלך ראוי שתעשו. האם אפשר לחזור לסטוקרין אחרי החלפתו- בודאי שכן- אבל בדרך כלל זה לא קורה אם אכן הוא הגורם לעייפות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו