לא יודע אם יש קשר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודע אם יש קשר
    אבי
    22/05/2012

שלום,

לפני 5 ימים בערך התחיל לי כאב בעצם החזה שמתחיל בבקר תוך כדי שינה ועובר שעה אחרי שאני קם בערך,זה כאב שמרגיש כאילו עצם החזה מכווץ או תפוס וזה קורה רק בבקר בזמן השינה.
    האם זה קשור לכדורים שהתחלתי לקחת?(סטוקרין וטרובדה), האם זה משהו שקשור לנגיף? באם לא למי תמליצו לי ללכת לבדוק זאת,כי זה ממש מעיק ומציק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודע אם יש קשר

הוספת תגובה

• לא יודע אם יש קשר - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    22/05/2012

למרות שלא רצוי לעשות רפואה דרך הטלפון, זה לא נשמע ולא מוכר כקשור לתרופות שאתה מקבל. כמו כן זה לא סביר שזה קשור לנגיף. מכל מקום ראוי שרופא יבדוק אותך וכן שתהיה בקשר עם הרופאים שמטפלים בך במרכז האיידס שאליו אתה הולך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדור מקביל

אבי
    23/05/2012

האם יש מניעה מלקחת ארקוסיה שיש לי בבית לכאבי גר עם הסטוקרין והטרובדה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטילת תרופות נוספות

צבי בנטואיץ
    23/05/2012

לא אין מניעה לקחת את התרופה יחד עם סטוקרין וטרובדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו