לד'ר מרגלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד'ר מרגלית
    דנה
    22/05/2012

שלום ד'ר מרגלית
    אני הבחורה שדברה איתך בטלפון לגביי הנערה בהוסטל בו אני עובדת שהכלב שיחק איתי ואיתה וחששתי שהוא שרט אותה ליפניי ששרט אותי.
    אני נבדקתי אחריי 13 יום כי לא יכולתי לחכות ואותה לקחתי אחריי חודש(בדיקת קומבו) ושתינו שליליות. ואז שאלתי אותך אם קומבו אמין יותר אחרי שבועיים מאשר אחריי חודש ולא ענית לי.אשמח לתשובה בכל מקרה בחודש האחרון הנערה הייתה בבריחה מההוסטל ואלוהים יודע מה עבר עליה(עבדה בזנות בעבר ואלי גם כיום) וכחלק מהבדיקות הייתי איתה גם ברופא נשים שמצא לה פפילומה ואנחנו בטיפול מה שגרם לי שוב לכנס לסרטים בגללה אחריי שהרופא בדק אותה היא נגעה לי ביד ואני מפחדת שהיא נגעה לעצמה באיבר מין ואחריי זה בי כשאני הייתי עסוקה ולא שמתי לב איפה אני נוגעת בעצמי,בפה בעין וכו,.דם לא ראיתי אצלי על ביד
    סליחה שאני חופרת ואני יודעת שזה נשמע כמו חרדה רצינית אבל אני ממש מפחדת להתעסק איתה ועדיין לא יודעת אם הבדיקות שעשינו שוללות את ההדבקות מהכלב ואם היה עוד סיכון להדבק כשהייתי איתה אצל הרפא נשים.
    אני ממש אשמח לתשובות בלי קשר לחרדה שלי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד'ר מרגלית

הוספת תגובה

• לד'ר מרגלית - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    24/05/2012

א. אי אפשר להידבק בוירוס הקונדילומה HPV ממגע יד, כך שהנושא הזה סגור
    ב. בדיקת הקומבו אמינה , תחזרי עליה שוב 7 שבועות מהארוע , אבל זה יותר למען הדבר הטוב, כי כך דורש היצרן
    צאי מהחרדות !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנת אותי

דנה
    24/05/2012

שאלתי אם אני יכולה להדבק באיידס בכך שנגעתי לה ביד לאחר הבדיקה של הרופאה,הכוונה היא שאם היה לה על היד נוזל של עצמה (הפרשות וכאלה)מאיבר המין ואני נגעתי לה ביד ואחריי זה לעצמי בפנים או בפה אפשר להדבק באיידס???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעין

דנה
    24/05/2012

בפנים הכוונה לעיניים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו