שלום לפרופ'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לפרופ'
    אני
    02/06/2012

לפרופ' שלום רב.
    אני בלחץ..הלילה היו לי יחסי מין עם בחור שזו לא הפעם הראשונה שאנחנו ביחד,אלא השלישית.החדירות היו מוגנות בקונדום.אבל היום היה מין אוראלי(לא מוגן),הוא נתן לי(לא במיוחד הרבה),לעומת זאת אני ירדתי לו די הרבה,כשלאורך רוב הפעמים שירדתי,הרגשתי בתוך הפה שלי,את הנוזל המקדים,ואח"כ מן הרגשה כזו בגרון.בתחילת מאי ביצעתי את בדיקת הקומבו,בשביל להיות שקטה מהפעם הקודמת שהייתי איתו,ועכשיו ברוב טימטומי..שוב חזרתי על הטעות.מה אתה מציע לי,חשבתי לעשות שוב את הקומבו בעוד שבועיים,שלוש,מה עדיף יותר? ואח"כ בתום ה 7 שבועות אחזור על הבדיקה.פשוט כבד לי לחכות עכשיו 7 שבועות במחשבות ופחד.סליחה מראש על אורך השאלה שלי.
    אודה לך מאוד על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לפרופ'

הוספת תגובה

• תוספת לשאלתי

אני
    02/06/2012

רציתי רק להוסיף,שהבחנתי היום בצד שמאל של השפתיים שלי בתחילתו של פצע,מן סימן אדום כזה,שכל כמה זמן יוצא לי.ולגבי היחסים,היה גם החדרת אצבעות לפי הטבעת,אני לו,והוא לי,רק שאני גם חוששת שאולי באותו הזמן היה לו על היד הנוזל המקדים שהשתולל אצלו. האם הדברים שהוספתי אמורים להגביד את דאגתי?
    תודה רבה לך פרופ'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת לשאלתי - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    03/06/2012

בשום פנים ואופן לא!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ'

אני
    03/06/2012

לפרופ' סליחה..אבל לא הבנתי למה התכוונת בתשובתך,שאמרת בשום אופן לא.שכדאי לחכות את ה7 שבועות בכל זאת? ולמה בעצם לא לעשות את הקומבו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    03/06/2012

שלום אביטל, סליחה על אי ההבנה! תשובתי היתה לחשש שלך לגבי החדרת האצבעות בלבד שלפי תאורך לא היוו כל סכנה להדבקה.
    לגבי ביצוע בדיקה חוזרת אני לא נגד ובודאי לנוכח החרדה שלך. הסיכוי להדבקה שלך מאוד מאוד נמוך מה גם שאינך יודעת אם הוא נשא או לא. היית יכולה לפתור לך אלת כל הבעיות אם היית מבקשת מן הבחור לעשות בעצמו בדיקה לנגיף!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ'

אני
    03/06/2012

קודם כל אודה לך על האדיבות והדרך בה אתה עונה לשאלות.ולגבי הבחור,אני לא יכולה לשלוח אותו לעשות את הבדיקה.בכל אופן לגבי שאלתי על העניין של המין האורלי שננתי לו,והנוזל הזה שרוב הזמן הרגשתי.הסיכוי לדעתך בזה גבוה להידבקות במידה וחלילה הוא נשא? ולבדיקת הקומבו,זה בסדר שאבצע אותה כשבועיים ויומיים מהארוע?
    שוב,המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    03/06/2012

הסיכוי להדבק ממין אוראלי כמו שציינתי מאוד נמוך ואין על כך סטטיסטיקה בכלל למעט תאור של מקרים בודדים בהם מי שנדבק תאר שהוא בלע את כל מה שבן הזוג שלו שפך בעת שגמר. ממה שאת מתארת להערכתי אין כל סיכוי להדבק גם במקרה שגבר היה נשא.
    לגבי הבדיקה -הקומבו אם יצא שלילי בזמן שאת שואלת אינו מספיק לשלילה מוחלטת ויש צורך לבצע קומבו שבעה שבועות מן הארוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך

אני
    03/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו