מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תעזרו לי בהקדם!!!!אפי04/06/2012
שלום לכם אשמח עם תעזרו לי בהקדם לפני 4 חודשים הייתי אצל נערת ליווי בבית לא מכון! שכבנו לקראת הסוף בסקס נקרע לי הקונדום ומלהט הרגע המשכתי להכניס תזין למשך 30 שניות וגמרתי לה בחוץ על הבטן האם יש סיכוי להדבקות כלשהן? ומה כמות הזרע או הנוזל של הבחורה מהנרתיק צריכה להיות? ואם לא גומרים בתוך הכוס(סליחה על השפה) אלה בחוץ יש סיכוי להדבקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
אפי04/06/2012בהמשך לנכבת היום בבוקר עשיתי בידקת דם שיגרתית שנתנו לי מהקופת חולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אפי04/06/2012האם בבדיקה כזאת אפשר לקבל סוג של כיוון גם אם הבדיקה לא ספציפית לאיידס או כל מחלה זיהומית אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?
אפי07/06/2012תענו לי על השאלה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אפי07/06/2012כל בדיקת הדם שעשיתי יצא טובה העם עדיין יש צורך בבדיקת איידס הכדוריות הלבנות והאדומות יצא בסדר גמור!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזרו לי בהקדם!!!! - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`09/06/2012מאוד קשה להעריך סיכוי הדבקות בהנחה שהיא נשאית ואינה מקבלת טיפול- מה שקרוב לודאי לא נכון במקרה זה. איך שלא יהיה להערכתי הסיכוי במקרה שכזה הוא לא יותר גדול מ1 ל1000 וגם זה בודאי מוגזם .
השורה התחתונה שצריך לעשות בדיקה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)