עובדים זרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עובדים זרים
    זוהר
    06/06/2012

דברתי עם הפרופסור בטלפון והוא טען שאין אפשרות להדבק מאוכל שעשו עובדים זרים, אין לי מושג אם היה להם חתכים בידיים,בכל זאת הם טבחים,ואני נשכתי את השפה לפניי כן,מדובר באוכלוסיה בסיכון ואני לא יודעת אם הם חולים,אם כן ונכנס לי דם שלהם לפה,לפצע שהיה לי????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עובדים זרים

הוספת תגובה

• עובדים זרים - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    06/06/2012

אני מצטער שאת מושפעת ממה שאומרים לך אנשים ברחוב או בחברתך שאין לו כל בסיס עובדתי ולעומת זאת יש המון נסיון שנצבר במשך המון שנים ושמוכיח את ההיפך.
    אין ואני מדגיש-אין כל אפשרות להדבק מן הנגיף דרך אוכל גם אם נכנס לו דם או הפרשות!! אם יש לך חרדה למרות דברים ברורים אלה , ראוי שתלכי לטיפול בזה ולא תגררי עצמך למחוזות לא ראויים ובודאי שלא מוכחים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם עם היה לי פצע בפה?

ימית
    06/06/2012

גם עם היה לי פצע בפה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבקה דרך מזון ואכילה

צבי בנטואיץ
    06/06/2012

כן גם אם היה לך פצע בפה. זאת הפעם השלישית שאני אומר ואת מסרבת בתוקף להקשיב . הדברים נבדקו אין ספור פעמים בארצותל שונות ובמקומות שונים ואין אףף לא עדות אחת להדבקה בדרך זאת הגיע זמן שתפנימי זאת או שתלכי לקבל טיפול נפשי שישחרר אותך מחרדות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו