מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש מאיידסאורן11/06/2012
הייתי עם נערת ליווי בתאילנד..בהתחלה ישבנו באמבט מים פושרים נוטה יותר לחם..
היא סיבנה אותי בכל הגוף כולל האיבר אחר כך ביצעה מסאג עם האיבר שלה על הרגליים וזהו כי עצרתי אותה ומסאג עם הידיים שלה על כל גופי..
לאחר מכן מין אוראלי ווגינאלי עם קונדום האם יש סיכוי להדבקה באיידס?
היום 24 יום מהמקרה הנתפחה לי בלוטת לימפה במפשעה של רגל ימין ויש לי כאבים באשכים ובבטן תחתונה האם זה סימן לאיידס או למחלת מין כלשהי?
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם עלי להיבדק לאיידס ?
אורן11/06/2012או למחלות מין אחרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אורן11/06/2012האם השהייה המשותפת באמבט יכולה להעביר איידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים?בבקשה תענה לי פרופ'
אורן13/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש מאיידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/06/2012אם יחסי המין היו עם קונדום אתה מוגן מהדבקה ב HIV
מכל מקום מומלץ להיבדק למחלות מין אחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת מחלות מין
אורן14/06/2012הייתי היום אצל רופא המשפחה ביקשתי ממנו הפניה לבדיקות למחלות מין הוא נתן לי בדיקה להרפס סימפלקס ועוד שתי סוגים של בדיקות הרפס lgG 1 ו2 ובדיקה לכלמידיה עגבת הפטיטיס c ואיידס כדי להיות בטוח שהכל בסדר...
השאלה שלי היא לאחר כמה זמן מהמקרה אני יכול להיבדק לעגבת הרפס כלמידיה והפטיטיס c ?
לבדיקת איידס הרופא אמר לי לגשת לאחר שלושה חודשים ובועד למלחמה באיידס אמרו לאחר 7 שבועות בלבד.. מה לעשות?
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש מאיידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר17/06/2012לא זה לא סימן לאיידס
גש לרופא המשפחה ותיבדק למחלות מין אחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת לא הייתה השאלה שלי
אורן17/06/2012השאלה שלי היא האם לאחר חודש מהמקרה אני יכול להיבדק לעגבת הרפס כלמידיה והפטיטיס או שזה מוקדם מדי וצריך לחכות עוד קצת זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)