חשש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש
    אלון
    11/06/2012

שלום רב
    לצערי לאחר מספר שנים בהיותי נשוי,החלטתי לנסות מין בתשלום עם נערת ליווי, האקט היה מוגן עם קונדום ולמשך מספר שניות.
    הענין הוא שלאחר שגמרתי ,ראיתי שעל הקונדום ישנם הפרשות ואגינליות וסימנים של דם-אני חייב לציין שהקונדום לא נקרע ! אך מאותו יום אני לא מפסיק לחשוש שמא נדבקתי באיידס ?! האם ישנו איזה סיכוי עפ"י התאור הנ"ל שנדבקתי?
    האקט היה בתאריך 4-5-12 ובתאריך 17-5-12 עשיתי בדיקת קומבו משולבת בבילנסון ,התשובה היתה שלילית ! אם אני סופר את יום הארוע אז הבדיקה היא לאחר 14 יום ואם אני מחסיר את יום הארוע אז זה 13 יום. שאלתי הנוספת האם יש משקל ליום ה13 או ה14 ? מכיוון שאמרו לי שהקומבו היא בודקת את החלון בין היום ה 7 ליום ה 21.
    בנוסף ברשותך ד"ר שאלה אחרונה - אני חייב לציין שהייתי במצב חרדתי להחריד עם מחשבות איומות שמא הדבקתי את אשתי,הענין הוא שיצאה לי שלבקת חוגרת בחזה ,ובאחד הפורומים כתוב שזה תסמין לאיידס! הענין הוא שאני חולה קרוהן ומטופל בפורינטול {לדיכוי מערכת החיסון} האם יש קשר בין השלבקת לאיידס או שמא זה קשור לקרוהן וולחץ הנפשי?
    מצטער שזה ארוך ,אנא השב לי ברשותך על השאלות
    תודה אלון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש

הוספת תגובה

• חשש - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    12/06/2012

ראשית כל מן התאור שלך ברור שאתה ברגשות אשמה כבדים על מה שעשית ומכאןשזה גורם לחרדה מפני הדבקה שזה מין הענשה עצמית. יתכן מאוד שתזדקק לטיפול נפשי על מנת להשתחרר מכך.
    מן התאור שלך אין למעשה כל סיכוי שנדבקת. השלבקת החוגרת יכולה להיות בהחלט קשורה בלחץ הנפשי שנכנסת אליו, אבל יכולה גם להיות קשורה במחלת הקרון ממנה אתה סובל.
    לגבי הבדיקה, על מנת להיות בטוח יש לעשות בדיקת קומבו כעבור שבעה שבועות. יחד עם זאת מן הסיפור שלך להערכתי אין כל סיכוי שנדבקת גם אם אותה נערה היתה נשאית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברשותך פרופסור בנטואיץ הבהרה נוספת

אייל
    13/06/2012

היי
    קודם כל תודה על המענה המפורט,אודה לך אם תרחיב מעט יותר על אמינות הבדיקה באחוזים שעשיתי. התאריך החשוד התקיים בתאריך 4-5-12 ובדיקת הקומבו שעשיתי בוצעה בתאריך 17-5-12.
    הענין הוא שאם אני סופר את יום המגע מדובר על 14 יום,ואם אני לא סופר אז מדובר על 13 יום.
    האם יום אחד עלול להשפיע על אמינות הבדיקה?
    מכיוון שקראתי בספרות שבדיקת הקומבו באה לבדוק חלבון בדם אשר מופיע בין היום ה 7 ליום ה 21 וככל שמתקרבים יותר לאמצע ,הבדיקה אמינה יותר.
    אודה לך אם תענה לשתי שאלותיי
    תודה וסליחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

אייל
    14/06/2012

היי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו