מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלחץ מטורף חייב עזרה דחווףאביטל12/06/2012
אני אכלתי שוארמה במסעדה וראיתי שזה שחתך את העגבניות ירד לו דם אין לי מושג עם דם על העגבניות שלי גם אבל אכלתי את השוארמה עם העגבניות יש מצב שזה יכול להעביר את הנגייף בכל מיקקרה אני לא הרגשתי דם אני פשוט בלחץ אני לא יודע עם זה עובר בדרך זו או אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלחץ מטורף חייב עזרה דחווף - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`12/06/2012חשוב מאוד לחזור ולומר בלשון שאינה משתמעת לשתי פנים - אין כל העברה של הנגיף והדבקה דרך מזון גם אם נכנס לתוכו דם של נשא!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור נכבד
רויטל23/06/2012בהמשך לתשובתך לבחור שאיידס אינו עובר במזון או בשתייה גם בהנחה שנכנסו לשם טיפת דם או שניים - רציתי להבין את הלוגיקה ולשאול למה אומרים שבליעת זרע במין אורלי (אפילו טיפה של הנוזל המקדים) כן מסוכנת ובליעת דם מתוך מזון או שתייה אינה מסוכנת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה במין אוראלי
צבי בנטואיץ23/06/2012מלכתחילה ולאורך הרבה מאוד שנים ותצפיות ממושכות נוכחו שהדבקה במין אוראלי מאוד קטנה אם בכלל קיימת. יתר על כן לא הוכח אף פעם שנשיקות ומגע בפה של חומר מזוהם בנגיף מדביק. העדויות היחידות להדבקה בעקבות מין אוראלי תוארו במקרים בודדים בהם היתה בליעה של חומר שיש בו הרבה נגיף. יתר על כן, נמצא שחומרים ברוק ובחלל הפה מנטרלים את הנגיף, ודבר זה כנראה מסביר מדוע לא נדבקים מנשיקות למרות שברוק יש נגיף אצל נשאים. ישנם גם ניסויים בקופים שהראו שבליעה של חומר מכיל נגיף בכמות משמעותית עשוי להדביק.
לסיכום, יהיה ההסבר אשר יהיה, העובדות מדברות בעד עצמן . לא תואר אף מקרה אחד של הדבקה דרך אוכל !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)