בלחץ מטורף חייב עזרה דחווף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלחץ מטורף חייב עזרה דחווף
    אביטל
    12/06/2012

אני אכלתי שוארמה במסעדה וראיתי שזה שחתך את העגבניות ירד לו דם אין לי מושג עם דם על העגבניות שלי גם אבל אכלתי את השוארמה עם העגבניות יש מצב שזה יכול להעביר את הנגייף בכל מיקקרה אני לא הרגשתי דם אני פשוט בלחץ אני לא יודע עם זה עובר בדרך זו או אחרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בלחץ מטורף חייב עזרה דחווף - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    12/06/2012

חשוב מאוד לחזור ולומר בלשון שאינה משתמעת לשתי פנים - אין כל העברה של הנגיף והדבקה דרך מזון גם אם נכנס לתוכו דם של נשא!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופסור נכבד

רויטל
    23/06/2012

בהמשך לתשובתך לבחור שאיידס אינו עובר במזון או בשתייה גם בהנחה שנכנסו לשם טיפת דם או שניים - רציתי להבין את הלוגיקה ולשאול למה אומרים שבליעת זרע במין אורלי (אפילו טיפה של הנוזל המקדים) כן מסוכנת ובליעת דם מתוך מזון או שתייה אינה מסוכנת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבקה במין אוראלי

צבי בנטואיץ
    23/06/2012

מלכתחילה ולאורך הרבה מאוד שנים ותצפיות ממושכות נוכחו שהדבקה במין אוראלי מאוד קטנה אם בכלל קיימת. יתר על כן לא הוכח אף פעם שנשיקות ומגע בפה של חומר מזוהם בנגיף מדביק. העדויות היחידות להדבקה בעקבות מין אוראלי תוארו במקרים בודדים בהם היתה בליעה של חומר שיש בו הרבה נגיף. יתר על כן, נמצא שחומרים ברוק ובחלל הפה מנטרלים את הנגיף, ודבר זה כנראה מסביר מדוע לא נדבקים מנשיקות למרות שברוק יש נגיף אצל נשאים. ישנם גם ניסויים בקופים שהראו שבליעה של חומר מכיל נגיף בכמות משמעותית עשוי להדביק.
    לסיכום, יהיה ההסבר אשר יהיה, העובדות מדברות בעד עצמן . לא תואר אף מקרה אחד של הדבקה דרך אוכל !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו