חושש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חושש
    אודי
    21/06/2012

שלום ד"ר,

ביקרתי היום במרפאת שיניים במהלך הטיפול דיממתי מהחניכיים. בזמן הטיפול הרופאה התייעצה עם רופא אחר במרפאה. הרופא שתה באותה הזמן תה, ואז על מנת לסייע לה בטיפול הוא הכניס את אצבעותיו לפי על מנת לשלוף משם שן (כתר) וזאת מבלי שיש ככפפות על ידיו. בנוסף הוא הכניס לי פד לפה בלי כפפות. אני חושש שמא נדבקתי באיידס? האם יש צורך בטיפול מונע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חושש

הוספת תגובה

• תוספת

אודי
    21/06/2012

בנוסף, היתה עוד מטופלת במרפאה באותו הזמן שאותו רופא טיפל בה. אני חושש שמא גם בפיה הוא נגע עם ידיים חשופות ואז בפה שלי וכך היתה יכולה להתרחש ההדבקה כתוצאה ממגע של דם עם דם.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקפצתי

אודי
    24/06/2012

על מנת שלא תשכחו אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חושש - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    24/06/2012

אין כל סכנת העברת hiv באמצעות הידיים של הרופא
    לחלופין, מי שצריך לדאוג הוא הרופא שעלול להידבק בעבודה ללא כפפות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו