שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    דנה
    22/06/2012

התחרמנתי עם חבר שלי לפני שישה שבועות וחמישה ימים .. כעשר שניות בערך הוא נכנס לבפנים וגמר בחוץ.. מאז אני מאוד לחוצה.. וחרדה וממש בקושי ישנה .. האם אני יכולה כבר לבדוק , או שאני חייבת לחכות עוד שבוע שיהיה בדיוק שבעה שבועות? הוא אמר שהוא תרם דם לפני שנה אבל אני לא רגועה בכלל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• עוד שאלונת

דנה
    22/06/2012

ובנוסף האם אפשר להידבק מביצוע מן אוראלי שאין פצעים והוא לא גמר ואולי טיפונת של איזה נוזל כלשהו נגעה לי בלשון ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע אין מענה לשאלה שלי

דנה
    23/06/2012

מדוע אין מענה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה לאחר מגע

צבי בנטואיץ
    23/06/2012

למרות שמה שאת מתארת נשמע לא מסוכן בכלל את יכולה כבר להבדק ובמידה והבדיקה שלילית יכולה להיות רגועה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו