פציעות באימון שטח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פציעות באימון שטח
    BEOKSOLD
    22/06/2012

>במהלך אימון בשטח מישהו עם פצע מדמם מהאימון ביד הביא לי אטמי אוזניים ושמתי אותם וגם הביא לי כוס מים ששתיתי ממנה

>ניגבתי את הפנים עם מגבת אחרי שמישהו עם פצעים בפנים ובידיים ניגב את פניו איתה

>היה בתרגיל שלב מסויים שבו מישהו זחל ואני זוחל מאחוריו , תוך כדי הזחילה הוא נפצע וירד לו הרבה דם והוא המשיך ואני מאחוריו , גם אני נפצעתי בידיים ואני מפחד שנכנס דם שלו לידיים , מה גם שנגעתי עם הידיים בעיניים והפה בשלב מסויים אותו חייל נדרש להרים אותי כחלק מהתרגיל כשהוא עדיין מדמם מהיד - היד נגעה לי במותן שנחשף וגם נגע במדים ובידיים שלי (פצועות)- ואני מפחד כי המשכתי כרגיל עם הדם עליי ואחרי זה נגעתי בעיניים ובפה וברקמות שונות בגוף ובפצעים

מה לעשות ? יש סיבה להיבדק ? אני דואג בגלל שאותו בחור ידוע כי לא שומר על עצמו בחיי המין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פציעות באימון שטח

הוספת תגובה

• אין מישהו שיכול לייעץ ?

אותו אחד
    26/06/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אין תגובה??

אותו אחד
    28/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אין תגובה?? - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    28/06/2012

עניתי לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו