צריך עזרהה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עזרהה
    חסוי
    23/06/2012

רציתי לדעת שאנחנו מסתפרים אז בסוף התיספורת הוא מגלח את העורף עם טער לפעמיים יורד דם לפעמיים לא בוא נגיד שהוא לא החליף טער וירד לפני זה דם על הסכין עד שהוא סיפר אותי לוקח 5דקות ואז עם אותו טער הוא מגלח לי את העורף ויורד לי דם מה הסיכוי שבדבר כזה יעבור הנגייף הרי הוא לא חיי באויר. וכמות הדם שיכולה לרדת על הסכין קטנה מכיוון שעם הספר לא ראה אותה והרשה לעצמו לישתמש שוב אני חושב שלא יכול ליתרחק הדבקה ואשמח לתשובהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרהה

הוספת תגובה

• הדבקה

אייל
    23/06/2012

ברצוני לתאר מצב היפוטתי ואשמח לתשובה אז כך: נניח שקיימתי מגע מיני ללא קונדום עם אישה שנניח שהיא נשאית ,ונניח חס ושלום שהייתה הדבקה .
    שאלתי היא ,אם שכבתי עם בת זוגתי נניח משהו כמו 48 שעות לאחר האירוע האם אני יכול להדביק אותה ? או שישנה תקופת זמן מסויימת שאין מצב להדבקה למרות החשיפה .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבקת בת זוג

צבי בנטואיץ
    23/06/2012

קשה לענות בודאות אבל קרוב לודאי ש48 שעות לאחר החשיפה הם זמן קצר מידי להדבקה של בת זוגך אם אומנם נדבקת 48 שעות לפני כן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו