שאלות מהותיות בעבורי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות מהותיות בעבורי
    אוה
    23/06/2012

שלום רב.
    אני חרדה כבר מ"ס ימים ואסביר מייד למה אשמח אם לא תשפטו אותי ותהיו עניינים בתשובתכם , תודה .
    ככה אני עובדת בתחום הניקיון כחלק מעבודתי אני מנקה שירותים שהם ציבוריים לעיתים אני לא משתמשת
    בכפפות וכך קורה שידיי באות במגע עם נוזלים כמו שתן או לצערי הרב היו פעמים שהיה שם גם נוזלי זרע
    שכנראה מישהו אונן שם אני מניחה השאלה שלי היא כזאת האם ניתן להידבק בדרך כלשהיא בזרע או שתן
    שנמצא מחוץ לגוף האדם ונוגע בצורה ישירה בידיי בצורה חשופה ללא כפפות ? אחרי המקרה ששמעתי
    על בלינסון נראה כי אולי יש עוד דרכים שיכולים להידבק באיידס כי לא הגיוני שהזמינו 150 אנשים לבדיקה אם
    הנגיף לא חי באויר ובחישוב ממוצע זה אומר שגם אנשים שהגיעו אחרי שעות יש חשש שנדבקו .
    אודה לתשובתכם אשמח לפירוט .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות מהותיות בעבורי

הוספת תגובה

• דרכי הדבקה

צבי בנטואיץ
    23/06/2012

בכל הדרכים שתארת אין כל סיכוי להדבקה ואין עדות להדבקה בדרך זאת .
    הבדיקות הרבות כל כך בבילינסון נעשו אך ורק על מנת לכסות את המוסד מפני תביכעות למרות שאין כל הצדקה מדעית לכך אלא אם כן נעשה במכשיר שימוש מעבר למה שתואר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו