מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיייבבב תשובבהה אחרוונההה וזהווווחסוי09/07/2012
אני בכללי ניראלי סתם בלחץ רוצה תשובה מימך
אני אחרי 2בדיקות איידב עם תשובה שלילית שהכל בסדר
ומאז אני רק בפחד מכל דבר שאני עושה אני יציין לך כמה מייקרים שנוצרו
אני הולך ברחוב ילדה הביאה לי מסטיק לקחתי ישר זרקתי אותו אמרתי יכול להיות יש עליו דם ומיד אחרי זה חיטטתי באף והיה לי דם יבש כזה ממש 2נקודות קטנות יבשות
מיקרה אחר אני לוחץ לאנשים יד ואני מפחד אולי ירד למישהו דם ואני נגעתי בוא ואחרי זה נגעתי בעיין או באף או אולי בפצע ...
אני כל הזמן מפחד ליתקרב לאנשים מפחד שנדבקים אלי שלא יורד למישהו דם וזה ואני כילו כל הזמן בפאניקה שאני מתקלח שאני מתנגב שאני לוחץ לאנשים ידיים שאני נוגע באף לפעמיים שאני נוגע בפה שאני נוגע בעין תמיד זה אולי נגעתי בנשא ואני תמיד חושב שאני עם איידס למרות שעברתי שתי ביקות מה אומר יש מצב בדרכים כאלה ליידבק או כללל לא לחשוש ולהמשיך בחיים הרגילים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיייבבב תשובבהה אחרוונההה וזהוווו - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`12/07/2012כל הדברים שאתה מתאר מעידים על מצב חרדה קשה שמצריך טיפול נפשי וחבל לדחות זאת מפני שאין פתרון אחר. אין כל בסיס אובייקטיבי לפחד מפני שכך לא נדבקים!! ככל שתלך מהר יותר לטיפ-ול הנפשי כך ייטב לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)