חיייבבב תשובבהה אחרוונההה וזהוווו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיייבבב תשובבהה אחרוונההה וזהוווו
    חסוי
    09/07/2012

אני בכללי ניראלי סתם בלחץ רוצה תשובה מימך
    אני אחרי 2בדיקות איידב עם תשובה שלילית שהכל בסדר
    ומאז אני רק בפחד מכל דבר שאני עושה אני יציין לך כמה מייקרים שנוצרו
    אני הולך ברחוב ילדה הביאה לי מסטיק לקחתי ישר זרקתי אותו אמרתי יכול להיות יש עליו דם ומיד אחרי זה חיטטתי באף והיה לי דם יבש כזה ממש 2נקודות קטנות יבשות
    מיקרה אחר אני לוחץ לאנשים יד ואני מפחד אולי ירד למישהו דם ואני נגעתי בוא ואחרי זה נגעתי בעיין או באף או אולי בפצע ...
    אני כל הזמן מפחד ליתקרב לאנשים מפחד שנדבקים אלי שלא יורד למישהו דם וזה ואני כילו כל הזמן בפאניקה שאני מתקלח שאני מתנגב שאני לוחץ לאנשים ידיים שאני נוגע באף לפעמיים שאני נוגע בפה שאני נוגע בעין תמיד זה אולי נגעתי בנשא ואני תמיד חושב שאני עם איידס למרות שעברתי שתי ביקות מה אומר יש מצב בדרכים כאלה ליידבק או כללל לא לחשוש ולהמשיך בחיים הרגילים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חיייבבב תשובבהה אחרוונההה וזהוווו - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    12/07/2012

כל הדברים שאתה מתאר מעידים על מצב חרדה קשה שמצריך טיפול נפשי וחבל לדחות זאת מפני שאין פתרון אחר. אין כל בסיס אובייקטיבי לפחד מפני שכך לא נדבקים!! ככל שתלך מהר יותר לטיפ-ול הנפשי כך ייטב לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו