לבישת קונדום הפוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבישת קונדום הפוך
    נתי
    10/07/2012

קיימתי מגע מיני וגינלי עם בחורה שיש לי חשד עמוק שהיא נשאית מיכול מיני סיבות שלא יאה לפרט אותם לבשתי את הקונדום בצורה הפוכה ולא שמתי לב הוא כיסה לי את החלק העליון של איבר המין וכאשר גמרתי ויצאתי ראיתי שהזרע בתוך הקונדום אני לא יודע אם חלק ממנו נפלט בתוכה האם יש סיכוי של הדבקה במצב שתיארתי אני בחשש עמוק ולא מצליח לתפקד שטפתי את האיזור עם מיים אחרי זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לבישת קונדום הפוך

הוספת תגובה

• לבישת קונדום הפוך - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    11/07/2012

אם היית מוגן עם קונדום והוא לא נקרע - אין חשש להדבקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל'ר מרגלית הנכבדת

נתי
    13/07/2012

אני מודה לך מאוד על התשובה דוקטור אשמח להתיחסות לכך שהקונדום היה הפוך ולא כיסה את איבר המין בשלמותו כלומר רק החלק העליון אני מבין דברייך שאין לשש להדבקה כאשר משתמשים בצורה נכונה בקונדום אבל מה קורה במקרה שלי נתת לי תשובה כללית ממש אודה לך אם ץתיחסי ספציפית למקרה שלי אני ממש מודה לך ד"ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל'ר מרגלית הנכבדת - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    16/07/2012

אין תשובה מדעית לשאלתך
    התיחסות שלנו היא כמו ללבישת קונדום רגיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו