מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת איידסאורן10/07/2012
שלום רב עשיתי בדיקת איידס בתל השומר שיצאה שלילית לאחר 51 יום מהמקרה בו הייתי עם נערת ליווי בתאילנד האם הבדיקה מספיק אמינה?
מקרה אחר:הייתי בתאילנד לפני חודש וחצי והייתי שם במסיבה יחף ודרכתי על משהו חד ונפצעתי לא יודע אם זה היה מזרק או משהו אחר כי זה היה בחושך...האם הבדיקה מחסה גם את המקרה הזה הבדיקה בוצעה 33-34 יום לאחר המקרה הזה?
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת איידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר11/07/2012הבדיקה מכסה את כל הארועים שקרו 3 שבועות ומעלה לפני הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ את זה גם ,ד"ר לורבר מרגלית
עומר19/01/2013מה זה אומר ששתי הבדיקות שעשיתי יכולות להרגיע אותי לגבי אותו מקרה ממנו אני חושש ? עשיתי אחת אחרי 21 יום והשניה אחרי 32 יום לאותו אירוע ?
האם היה מקרה שאת יודעת על בדיקה שלילית אחרי שלושה שבועות (21 יום ) שנהפכה לחיובי אחרי שבעה שבעות ? הבנתי מתשובות עבר שלא נתקלת גם ראיתי פה שדוקטור דניאל אלבירט מבי"ח קפלן השיב שהוא לא מכיר אף מקרה כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ שוב למעלה
עומר23/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעלה למעלה דוקטור לורבר
עומר25/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דוקטור מרגלית לורבר
עומר02/02/2013העתקתי לפה שתי תשובות שענית לשני שואלים שונים לפני מספר חודשים.
אחת זה שהבדיקה אמינה לחלוטין אחרי חודש, את זה ענית לבחור בשם רוני.
ועוד תשובה לשואל בשם אורן , ענית לו שהבדיקה מכסה את כל המקרים משלושה שבועות ומעלה לפני הבדיקה. אני דודי ובצעתי שתי בדיקות לאותו מקרה בזמנים שונים. אחת אחרי שלושה שבועות (21 יום ) והשניה אחרי ארבע וחצי שבועות (32 יום ) שתיהן שליליות . הבדיקות התבצעו בוועד לאיידס בת"א . האם הבדיקות הם קומבו ? זה נקרא הבדיקה הרגילה ( לא מהירה )שאלתי אם אפשר להירגע וענית לי שכן , הבדיקות אמינות לחלוטין. אבל יש לי פצע / חתך במרכז הלשון שכבר לא עובר לי מספר ימים. האם אני צריך לקשר את זה לאיידס ? או שאין כל קשר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעלה , דוקטור לורבר מרגלית, תודה
דודי04/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ את זה גם ,ד"ר לורבר מרגלית - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר05/02/2013כפי שעניתי בעבר בדיקת הקומבו מכסה את שני הארועים שהזכרת
אם שתי הבדיקות יצאו שליליות אתה יכול להיות רגוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)