מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףףףף לא ישן בלילותרוני11/07/2012
שלום לדוקטור היקר
לפניי משהו כמו חודש ו4 ימים קיימתי יחסי מין עם פרוצה ממוצא אפריקאי בחול [כריתים]
עכשיו הייתי בסטלה ומה שאני זוכר הקונדום נפל לי ממש החליק והיא אמרה לי לא להמשיך בלי
אני לא יודע אם הקונדום נפל לפניי החדירה או אחריי, כמו גם שדחפתי אצבעות לאותה פרוצה ברוב טיפשוטי מה שכן גמרתי ממציצה עם קונדום
הקונדום לאחר שנפל היא החזירה אותו שוב לאיבר מיני ככה שלא החלפתי קונדום
כל מהלך הטיול ישני במזגן דלוק ויצאתי מקור לחום מקור לחום
עכשיו כמה ימים אחריי האקט מיני עם אותה פרוצה התחלתי לחוש שלולים ועייפות
וזה עבר רק מה שמאז אני חש סחרחורות כאלו בראש וערפול ראיה
האם בגלל שאני מכיר את הנושא של איידס ומודע לתסמינים התפתח אצלי תסמינים פסיכוסומטים או שזה סתם צירוף מקרים גורלי
מה שכן ערבבתי בחו"ל אלכוהול עם גראס אוליי זה מה שגרם לסחרחורות עד היום
כי גם כנראה שיש לי קנדידה בלשון אבל נראה לי שסבלתי מזה עוד לפניי המגע המיני
עד שאני יעשה בדיקה אם אני יעמוד בלחץ להידבק נגיד והיא היתה חולה או נשאית של איידס???? מה זה אומר לגביי אני סה"כ בן 20 עוד לא עשייתי כלום בחיים
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףף לא ישן בלילות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר11/07/2012מכיון שעבר חודש אין מקום לטיפול מונע
ממליצה שתחגש להיבדק
הבדיקה אמינה לחלוטין אחרי חודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףףףף
רוני17/07/2012בסדר דוקטור
אבל אם המגע מיני הינו חד פעמי היה והגמירה נעשתה בחוץ
מה שמפחיד אותי הוא שאחריי שהתחלק הקונדום לא החלפתי בחדש אלא נשארתי עם אותו אחד כמו גם המוצא של אותה פרוצה בעלת עור כהה
המון צירופי מקרים שמדירים שינה מעייני
האם תוכלי לומר על פי המקה
מה הסיכויים שלי
לפני שאגש לעשות בדיקה בע"ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור לורבר שלום
עומר19/01/2013שלום דוקטור לורבר
עשיתי בדיקה בוועד בתל אביב אחרי שלושה שבועות ( 21 יום) מאירוע .
התוצאה שלילית.
עשיתי עוד בדיקה בוועד בתל אביב אחרי ארבע וחצי שבועות ( 32 יום ) מאותו אירוע
גם התוצאה שלילת . אני מניח שהבדיקה היא קומבו שזה הבדיקות שעושים היום בכל המרכזים הרפואיים ....הוועד שולח את הבדיקות לבי"ח קפלן...
אני רואה שענית לשואל פה שהבדיקה אמינה לחלוטין אחרי חודש .
אז אני אמור להיות רגוע גם משתי הבדיקות שעשיתי ומטווח הזמן שלהן ?
כי כמה ימים אחרי המגע, התחילו לי גירודים במפשעות +אודם וגם קילוף של העור באשכים ובאיבר מין ונקודות אדומות ,כואבות על איבר המין( ראיתי שענית שאין קשר לאיידס התופעות האלו ) גם בוועד לאיידס ענו שזה לא קשור ולא תסמין ???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ למעלה ד"ר לורבר
עומר23/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ למעלה דוקטור לורבר
עומר25/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ ומוסיף שאלה ד"ר לורבר ?
עומר30/01/2013גם אני עשיתי שתי בדיקות בוועד לאיידס בתל אביב. בדיקה אחת אחרי שלושה שבועות ( 21 יום ) ובדיקה נוספת אחרי ארבע וחצי שבועות ( 32 יום ) שתיהן שליליות. אני רואה שענית פה ד"ר לורבר שהבדיקה אמינה לחלוטין אחרי חודש ?
אז אני יכול להיות רגוע לאור שתי הבדיקות השליליות שלי בטווח הזמן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ ומוסיף שאלה ד"ר לורבר ? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר31/01/2013לשואל חבל שלא נבדקת עד עכשיו
היית רגוע ומפסיק לחפש ולחפור
לשני כן הבדיקות אמינות לחלוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דוקטור מרגלית לורבר
עומר31/01/2013תודה שענית, רק הבהרה קצרה ושאלה נוספת
שתי הבדיקות שעשיתי בוועד בתל אביב היה רשום על הקבלה ששילמתי ( היועצת רשמה) בדיקה משולבת, רגילה. האם אלו בדיקות קומבו ? כי אם הבנתי נכון היום כל הבדיקות הם קומבו ? ואמינות אחרי הטווח שבצעתי 21 ו 32 יום ?
עוד שאלה : עשיתי בדיקות דם ( כלליות )שהרופא המטפל שלח אותי בקופ"ח כללית. בגלל הפחד ממחטים לא בדיוק עקבתי אחרי האחות שלקחה לי את הדם.
החרדה שלי האם האחות השתמשה אצלי בערכה חדשה של מחט והצינור השקוף הזה שהולך לכיוון המבחנות ? או שמא יש מצב שלא החליפה בין זה שהיה לפניי לביני את המחט עם הצינור השקוף ?
פרופסור בנטואיץ ענה שאין כל סיכוי להידבק במצב שתארתי ואני זקוק לטיפול נפשי ... תגובתך, תשובתך ? האם יש מקרה שאחות לא מחליפה את הערכה הסטרילית בין נבדק לנבדק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ למעלה
דודי04/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)