דחוףףףף לא ישן בלילות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףףףף לא ישן בלילות
    רוני
    11/07/2012

שלום לדוקטור היקר

לפניי משהו כמו חודש ו4 ימים קיימתי יחסי מין עם פרוצה ממוצא אפריקאי בחול [כריתים]
    עכשיו הייתי בסטלה ומה שאני זוכר הקונדום נפל לי ממש החליק והיא אמרה לי לא להמשיך בלי
    אני לא יודע אם הקונדום נפל לפניי החדירה או אחריי, כמו גם שדחפתי אצבעות לאותה פרוצה ברוב טיפשוטי מה שכן גמרתי ממציצה עם קונדום
    הקונדום לאחר שנפל היא החזירה אותו שוב לאיבר מיני ככה שלא החלפתי קונדום
    כל מהלך הטיול ישני במזגן דלוק ויצאתי מקור לחום מקור לחום
    עכשיו כמה ימים אחריי האקט מיני עם אותה פרוצה התחלתי לחוש שלולים ועייפות
    וזה עבר רק מה שמאז אני חש סחרחורות כאלו בראש וערפול ראיה
    האם בגלל שאני מכיר את הנושא של איידס ומודע לתסמינים התפתח אצלי תסמינים פסיכוסומטים או שזה סתם צירוף מקרים גורלי
    מה שכן ערבבתי בחו"ל אלכוהול עם גראס אוליי זה מה שגרם לסחרחורות עד היום
    כי גם כנראה שיש לי קנדידה בלשון אבל נראה לי שסבלתי מזה עוד לפניי המגע המיני
    עד שאני יעשה בדיקה אם אני יעמוד בלחץ להידבק נגיד והיא היתה חולה או נשאית של איידס???? מה זה אומר לגביי אני סה"כ בן 20 עוד לא עשייתי כלום בחיים
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףף לא ישן בלילות

הוספת תגובה

• דחוףףףף לא ישן בלילות - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    11/07/2012

מכיון שעבר חודש אין מקום לטיפול מונע
    ממליצה שתחגש להיבדק
    הבדיקה אמינה לחלוטין אחרי חודש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףףףףף

רוני
    17/07/2012

בסדר דוקטור
    אבל אם המגע מיני הינו חד פעמי היה והגמירה נעשתה בחוץ
    מה שמפחיד אותי הוא שאחריי שהתחלק הקונדום לא החלפתי בחדש אלא נשארתי עם אותו אחד כמו גם המוצא של אותה פרוצה בעלת עור כהה
    המון צירופי מקרים שמדירים שינה מעייני
    האם תוכלי לומר על פי המקה
    מה הסיכויים שלי
    לפני שאגש לעשות בדיקה בע"ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקטור לורבר שלום

עומר
    19/01/2013

שלום דוקטור לורבר
    עשיתי בדיקה בוועד בתל אביב אחרי שלושה שבועות ( 21 יום) מאירוע .
    התוצאה שלילית.
    עשיתי עוד בדיקה בוועד בתל אביב אחרי ארבע וחצי שבועות ( 32 יום ) מאותו אירוע
    גם התוצאה שלילת . אני מניח שהבדיקה היא קומבו שזה הבדיקות שעושים היום בכל המרכזים הרפואיים ....הוועד שולח את הבדיקות לבי"ח קפלן...
    אני רואה שענית לשואל פה שהבדיקה אמינה לחלוטין אחרי חודש .
    אז אני אמור להיות רגוע גם משתי הבדיקות שעשיתי ומטווח הזמן שלהן ?
    כי כמה ימים אחרי המגע, התחילו לי גירודים במפשעות +אודם וגם קילוף של העור באשכים ובאיבר מין ונקודות אדומות ,כואבות על איבר המין( ראיתי שענית שאין קשר לאיידס התופעות האלו ) גם בוועד לאיידס ענו שזה לא קשור ולא תסמין ???
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיץ למעלה ד"ר לורבר

עומר
    23/01/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיץ למעלה דוקטור לורבר

עומר
    25/01/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיץ ומוסיף שאלה ד"ר לורבר ?

עומר
    30/01/2013

גם אני עשיתי שתי בדיקות בוועד לאיידס בתל אביב. בדיקה אחת אחרי שלושה שבועות ( 21 יום ) ובדיקה נוספת אחרי ארבע וחצי שבועות ( 32 יום ) שתיהן שליליות. אני רואה שענית פה ד"ר לורבר שהבדיקה אמינה לחלוטין אחרי חודש ?
    אז אני יכול להיות רגוע לאור שתי הבדיקות השליליות שלי בטווח הזמן ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיץ ומוסיף שאלה ד"ר לורבר ? - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    31/01/2013

לשואל חבל שלא נבדקת עד עכשיו
    היית רגוע ומפסיק לחפש ולחפור
    לשני כן הבדיקות אמינות לחלוטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דוקטור מרגלית לורבר

עומר
    31/01/2013

תודה שענית, רק הבהרה קצרה ושאלה נוספת
    שתי הבדיקות שעשיתי בוועד בתל אביב היה רשום על הקבלה ששילמתי ( היועצת רשמה) בדיקה משולבת, רגילה. האם אלו בדיקות קומבו ? כי אם הבנתי נכון היום כל הבדיקות הם קומבו ? ואמינות אחרי הטווח שבצעתי 21 ו 32 יום ?
    עוד שאלה : עשיתי בדיקות דם ( כלליות )שהרופא המטפל שלח אותי בקופ"ח כללית. בגלל הפחד ממחטים לא בדיוק עקבתי אחרי האחות שלקחה לי את הדם.
    החרדה שלי האם האחות השתמשה אצלי בערכה חדשה של מחט והצינור השקוף הזה שהולך לכיוון המבחנות ? או שמא יש מצב שלא החליפה בין זה שהיה לפניי לביני את המחט עם הצינור השקוף ?
    פרופסור בנטואיץ ענה שאין כל סיכוי להידבק במצב שתארתי ואני זקוק לטיפול נפשי ... תגובתך, תשובתך ? האם יש מקרה שאחות לא מחליפה את הערכה הסטרילית בין נבדק לנבדק ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיץ למעלה

דודי
    04/02/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו