מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוק לעצהיאיר12/07/2012
היי,
נפגשתי היום עם בחור, הוא ירד לי קצת ואז דחף לי אצבע לפי הטבעת עם חומר סיכה,
הוא סובב אותי והתחכך בי מאחור לאיזה כמה שניות, לא רציתי והפסקנו את הסקס.
הלכתי לנגב את החומר סיכה וראיתי שאני קצת מדמם שם,
חשוב לי לציין שהוא לא חדר ולא הייתה שפיכה על פי הטבעת, הבנתי שאם לא היה חדירה אז בגדול לא אמורים להדבק.
השאלה היא האם בגלל שדיממתי קצת ואולי היה נוזל מקדים שנגע באזור פי הטבעת בחוץ, האם אפשר להדבק ככה? במידה וכן האם כדאי לי לפנות לרמב"ם לקבלת טיפול מונע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוק לעצה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`12/07/2012מתאור המקרה שלך אין כל חשש להדבקה ואין מקום לטיפול מונע. היה אפשר להשתחרר לחלוטין מחששות אם היית יודע צמה הסטטוס של הבחור?? נסית להשיג זאת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה לשאלה
יאיר12/07/2012שוב שלום,
קודם כל תודה על התשובה המהירה זה נתן לי לישון קצת בלילה
אך עדיין אני רוצה להבהיר את השאלה שלי...
התכוונתי שהוא החדיר אצבע ונפצעתי שם וירד לי דם
ואז הוא התחכך עם הפין שלו באזור פי הטבעת.
זרע מקדים עדיין לא יכול להדביק שם?
למה אומרים שיש הבדל אם יש חדירה ואין חדירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב לקבל תשובה?
יאיר12/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה אפשרית
צבי בנטואיץ14/07/2012התשובה מבוססת על מה שידוע ודווח עליו. לפיכך, הנסיבות שאתה מתאר אינן מספיקות להדבקה. החשיפה לחומר המידבק אליו נחשפים ארוכה יותר וכמות החימר רבה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)