בדיקת דם במיון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת דם במיון
    חסוי
    14/07/2012

שלום לפני כחודש התאשפזתי במיון על משהו לא ברור בגרון.. כחלק מהבדיקות עשו לי בדיקת דם ולא מצאו שום תגובת נגד של הגוף נגד דלקת כלומר שום מגיבים דלקתיים.. האם זה אומר כי בטוח אין לי איידס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת דם במיון

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך

חסוי
    14/07/2012

אני לא הדוקטור ולא הרופא אבל כבר ענו על זה בעבר אין להסתמך על בדיקות דם כלליות , או על תרומת דם כתשובה.
    התשובה היחידה שאתה יכול לקבל זה רק עם תעשה בדיקת איידס באחד ממרכזי האיידס יש לך כמה סוגי בדיקות ניתן לעשות את זה במידע והיה מגע חשוד או חשש להידבקות אחרת סתם חבל על הזמן על הלחץ והחרדות שנוצרות בעקוב הלחץ.
    שיהיה המון בריאות ואושר והכי חשוב שמור על עצמך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת דם במיון - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    14/07/2012

אין קשר בין הבדיקות שתארת לבין הבדיקה לאיידס. כיום לא עושים בדיקה לאיידס מבלי לידע את הנבדק שעושים זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו