אטבי-כביסה ואיידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטבי-כביסה ואיידס
    h.c
    20/02/2008

אשתי אוספת אטבי-כביסה מבחוץ שחלקם לפחות נופלים מבית של שני אחים עם איידס ,ואפשר שהיה על האטבים דם.
    אמרו לי שזה לא מדבק למרות שאשתי שמה את האטבים בשקיות אוכל פתוחות ואפילו אם יש על האטבים דם,גם אמרו לי שזה לא מדבק אם יש על האטבים דם ולאחד מבני משפחתי יש שריטה או פצע שבא במגע עם האטב.

אבל מה קורה כשאשתי תולה תחתונים לייבוש ושמה את האטבים בדיוק באזור אברי המין הזכריים והנקביים.אפשר להידבק באיידס אם היה על אחד האטבים דם או זרע?

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אטבי-כביסה ואיידס

הוספת תגובה

• אטבי כביסה.

ד''ר ננסי אגמון לוין
    20/02/2008

חנן היקר -
    הגזמת!!!
    למה אתה צריכים לאסוף אטבים שנפלו מבתים של אחרים?
    ולמה הם צריכים להיות מלוכלכים בדם? כמה פעמים דיממת כאשר תלית כביסה? כמה אנשים אתה מכיר שעושים סקס עם אטבים - או איך בדיוק חשבת שיהיה עליהם זרע?
    ואם כבר אספת את האטבים - למה שלא תשים אותם במדיח או פשוט במים וסבון כדי שיהיו נקיים?
    ולסיכום -
    נראה לי שכבר ענינו מספר רב של פעמים כי נגיף האיידס אינו "שורד" או מתקיים באויר החופשי , ולכן יש להניח שהאטבים ה"מזוהמים לכאורה" גם אם נגעו בדם או זרע, הנגיף כבר לא יהיה פעיל.
    ולסיכום לסיכום -
    זה התאור הראשון ששמעתי, על סקס על חבל הכביסה.....
    ולסיכום לסיכום לסיכום -
    אם יש לך שכנים הנושאים את הנגיף, זה הזמן להזמין אותם לכוס קפה, לפתוח את הראש ואת הלב - ולזכור!!! משכנות טובה לא נדבקים באיידס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר.אפילו הומור יש לך חח

h.c
    20/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו