מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדבקה באמצעות העיןמיכל19/07/2012
רציתי לשאול לגבי מצב שבו ספר אשר מתגאה בכיבושים מיניים (ורק לעיתים מוגנים- כולל במזרח הרחוק) אשר סיפר אותי ונחתך באצבעו בעת שסיפר אותי.
בתחילה לא ייחסתי לכך חשיבות אולם מספר שערות חתוכות נכנסו לי לעין והטרידו , שבבי השיער קצת הציקו ולאחר דקות ארוכות דקרו ואף מאוד ומספר שעות לאחר מכן וגם ביום שלמחרת (מאחר ולא יצאו)הכנסתי אצבעי לעין וניסיתי להוציאם ללא הואיל והעין די האדימה ודמעה.
אבקש לשאול אם סיטואצייה זו מסוכנת להידבקות באיידס ואם כן עד כמה? (ואם למשל עליי לעבור בדיקת איידס בשל כך ששבבי שיער ייתכן עם דם חדרו לעיניי)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשאלתך אני לא הדוקטור אבל
חסוי20/07/2012אין סיכוי בדרך המתוארת הנגיף מתחמצן תוך מספר שניות
דרך העברה איידס מהעיין חייבת בכמות משמעותית של דם !!!
הסר כל חשש או דאגה אין צורך להבדק !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובת הדוקטור או הפרופסור
מיכל20/07/2012אלדד אשמח לדעת מה מקור הידע שלך.
בנוסף למשל מדקירת מחט חד פעמית כשאין כל כך הרבה דם יש אפשרות הדבקה. כאן לכאורה מקור הזיהום נשאר בעין (שהיא לדעתי ריקמה עדינה או מגיעה למחזור הדם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובה
חסוי21/07/2012הסיכוי לידבק ממחט הרבה יותר גבווה ימציאותית מהפחד שמתואר פה הסיכוי להדבק ממחט נגוע באיידס מדקירה עומד 1/1000 אל תתפוס אותי על מילה ..
אבל במקרה שלך מה שמתואר להערכתי אין שום חשש מיכוון שהנגיף מתחמצן תוך שניותת ועד 20 דקות שמדובר בכמות של פיגוע אבל קח במחשבון שבכמות שלך להערכתי זה תוך כמה שניות ואפילו כמות הדם לא מספיק כדי להעביר את הנגיף ניסיתי לעזור עד עכשיו חכה לתשובה הדוקטור אבל בלחץ שלא תיהיה כי אין סיכוייייי בעולםםםם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחשש
מיכל22/07/2012אם שבבי השיער עם הדם היו בעיני לפחות יממה זה מגע ישיר וממושך? העין לדעתי נחשבת כל מקרה גם לריקמה עדינה. החשש עבורי שאם יש דם מזוהם הוא חדר באמצעות הדקירות והעין האדומה והדומעת (כאמור לאחר מס' שעות ניסיתי באמצעות אצבעי להוציא את השיער)האם אני טועה?
שאלה נוספת שאם היה באמת דם על שבב השיער האם נוזל העין במשך השעות "שטף" אותו ואם כן לאן דם זה הגיע? למערכת הדם או ל"מקום " שאינו מסכן?
אני אודה לך אם אפשר להתייחס כדי שאוכל להרגע (או לא).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחשש - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר23/07/2012אין כל סיכוי להידבק בצורה שתיארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)