מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תספורתאריקה21/02/2008
שלום ד"ר.
בעלי חזר אתמול מהספר עם פצעון מדמם מעט בעורף בעלי דתי ולכן אינו מסכים להשתמש בתער חד פעמי
אלא במכונת תספורת בעורף, האם יש מגע של הסכין של המכונה בתספורת העורף כי זה ממש קרוב לעור או של הלהב בלבד או של מה??
מצטערת על השאלה המסובכת פשוט אינני יודעת איך המכונה פועלת ומה נוגע במה
בבקשה תעזור לי אני ממש לחוצה ודבר נוסף קטן בעלי אמר שיש חלק מפלטיק שמנקים אבל את הסכין והלהבים מברישים רק. סליחה על הבלבול
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכונות גילוח
ד''ר דניאל אלבירט21/02/2008כעקרון תמיד קיימת עדיפות לשימוש בסכיני גילוח חד פעמיים המשמשים אדם אחד בלבד.
כעקרון מכונות תספורת עוברות חיטוי אבל לא אחרי כל לקוח עד כמה שידוע לי, ואכן קיים גם חלק פלסטי אולם גם הוא לא חד פעמי. כך שתאורתית יכולה להיות הדבקה במעבר מכונת גילוח מאדם לאדם.
עכשיו למעשה...
מה הסיכוי כי לפני בעלך עשה שימוש במכונה:
1. אדם חולה איידס עשה שימוש באתה מכונה (סיכוי של 3500:7,000,000!)
2. אותו חולה נחתך בעת השימוש (?)
3.מהזמן שאותו "לקוח וירטואלי עם איידס" נחתך ועד שגם בעלך נחתך עברו מספר דקות ספורות (כיון שדם יבש לא מדבק באיידס ובסצנה המתוארת כביכול .... בעלך היה עד לאדם מסתורי היושב לידו בעת שהוא מספר, משתמש באותה מכונה, מדמם, והמכונה בעודנה מגועלת בדם טרי עוברת הישר אליו לתספורת.....).
לא סביר נכון! כך שאפר להרגע !
אגב, אני מציע כי תרכשו מכונת גילוח כזו וכאשר בעלך יסתפר שיבקש לא לעשות במספרה את הגימור והגילוח של העורף ואת תעשי לו את זה בבית כך בכלל לא תיהיו מודאגים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)