מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהגרי23/07/2012
לחצתי יד לאדם ישר אחרי שיצא משירותים (הוא היה מזיע), הרגשתי וראיתי שנדבק על היד נוזל (לא יודע איזה נוזל) בכמות לא רעה מלא את היד אחרי זה ישר התחלתי לנקות את הידיים בבגדים והתחלתי להזיע ואז התחלתי לנגב העניים והפנים
במידה ובאמת וזה זרע שהבן אדם השאיר על ידו שלא הספיק לנקות את ידיו ואני ישר לחצתי את ידו והוא חולה וזה נכנס לעניים או לפה או דרך שריטה קטנה לא מדממת אפשר לדבק כך?
אני לא מפסיק לחשוב על זה האם כך נדבקים???? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
חסוי23/07/2012לפי התיאור שלך לא צריך להיות חשש מהדבקה כי אין העברת הנגיף בלחיצת ידיים. וגם ניגבת את זה על המכנס לפי הרכתי אין שום סיכוי כמות הנגייף צריכה לצאת ישירות לעיין או לפה או לפצע גדול פתוח !!! וגם הנגייף לא חיי באויר יותר מכה שניות עד כמה דקות תלוי בכמות ! מה הסיכוי שהוא נשא איידס לא כל אדם חולה איידס אבל חוץ מתשובה שלי חכה לתשובת הדוקטור !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)