שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    סלח
    27/07/2012

שחקתי עם מישהו ששרט את האצבע בידו באמצע המשחק ואז בלי לשים לב המשכנו ישר לשחק ואז האצבע שלו הפצועה שירד ממנה קצת דם נגעה בקצה העין אני לא יודע אם נכנס הדם פנימה לא הרגשתי את זה אפשר לדבק כך אם הוא חס וחלילה חולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אני לא הדוקטור אבל תשובה לשאלתך

חסוי
    28/07/2012

אין סיכוי הדבקה מיכוון שהנגיף לא חיי מספיק זמן באויר וצריך כמות דם משמעותית כמות של דם שתכנס לעין הסיכוי להערכתי לידבק מזה אפסי ואפילו לא קיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא הדוקטור אבל תשובה לשאלתך

חסוי
    28/07/2012

אין סיכוי הדבקה מיכוון שהנגיף לא חיי מספיק זמן באויר וצריך כמות דם משמעותית כמות של דם שתכנס לעין הסיכוי להערכתי לידבק מזה אפסי ואפילו לא קיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    31/07/2012

סיכוי אפסי להדבקה במצב שתיארת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו