בקשר לידבקות באיידס דרך דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר לידבקות באיידס דרך דם
    חסוי
    30/07/2012

לגבי דם נגוע אפשר איך אפשר לידבק באיידס במגע עם שתי פצעים שוטתים דם בצורה משמעותית ופצע פתוח גדול או שזה לא רק ככה לגבי דם אני מסתובב עם חיילים רובם פצועים וגם אני יורד לי דם מידי פעם אני ממש בלחץ כי יש לי פצעים והיום למשל מישהו ניאר את היד ואף לו דם לכל צעד אני לא יודע עם נגד לי בעין או בפה או בפצע בפה או דבר כזה אני חיפשתי דם לא ראיתי אבל עם זה נגע לי בפצע המון מיקרים קוראים לי דומים לזה מתנגשים בי לפעמיים ויש להם דם נוגע בשרוול שלי ולפעמיים אני מנגב את הפנים יורד דם וכל זה נוגע אני מפחד רצחחחח מה עושים איך מיתנהגים אני מנסה כמה שיותר ליתרחק אבל לא נישמע לי הגיוני שזה יעבור ככה כי זה מגעים יום יומיים וגם הבנתי שצריך המון דם ולא פצעים קטנים כמו בגרות כמו שיפשופים ועוד .... ומספר שניות של פצע ופצע עם מלא דם בחיכוך של כמה שניות אני פשוט מפחדד ורוצה לדעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בקשר לידבקות באיידס דרך דם - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    31/07/2012

אנא שאלות קצרות !!!

אין מצב להדבקה בסיפור שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו