רציתי לדעת בקשר לשירותים ציבוריים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציתי לדעת בקשר לשירותים ציבוריים
    חסוי
    01/08/2012

יש סיכוי לידבק באיידס בשירותיים ציבוריים ? כי יש שם ממש הרבה שתן או זרע על הקירות והרבה דברים בקיר ונגעתי בקיר ואני מפחד שלא הכנסתי לפה לעיין או איזה פצע פתוח וגם במקלחות ראיתי פלסטרים ואני מפחד שלא היה שם דם אבל לא ראיתי חוץ מליכלוך זבל ואולי שתן אולי גם שפיך האם אפשר לידבק כי אני בצה"ל וחושש
    אמרו לי פה שלא מגייסים חוליי איידס כי זה מסכן את חיי החיילים פה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך לשאלהה אני מפחד האם ליבדק ?

חסוי
    01/08/2012

אני גם נוגע בקירות עם השרבוליים ואחרי זה אנחנו רצים ומנגבים על השרוולים ואני מפחד שאולי מה שנגע בישרותים או במקלחת כי נפל לי על הריצפה המדים אולי נגע במשהו זרע או אלוהים יודע מה ואחרי זה אני לוכש תמדים האם זה מסוכן ואיך אפשר לא להיות בלחץ בצה"ל מה עושיםםם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלהה אני מפחד האם ליבדק ?

חסוי
    01/08/2012

אני גם נוגע בקירות עם השרבוליים ואחרי זה אנחנו רצים ומנגבים על השרוולים ואני מפחד שאולי מה שנגע בישרותים או במקלחת כי נפל לי על הריצפה המדים אולי נגע במשהו זרע או אלוהים יודע מה ואחרי זה אני לוכש תמדים האם זה מסוכן ואיך אפשר לא להיות בלחץ בצה"ל מה עושיםםם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי לדעת בקשר לשירותים ציבוריים - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    04/08/2012

אין כל יסוד לחשש שלך להדבקה מן השרותים!! הדבר הזה נבדק בקפדנות לאורך שנים רבות ובקבוצות שונות של נשאים ושל האנשים החיים אתם ושוהים אתם בשרותים ולא נמצאה כל עדות להדבקה אפשרית בדרך זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו