מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדבקה באיידסכרמית04/08/2012
אני חייבת לשאול שאלה כי אני לא ישנה כבר יומיים. הייתי במועדון ריקודים והיה מישהו שנצמד אלי במשך דקה שתיים רצוף והרגשתי כמעין דקירה כזו והסתובבתי ראיתי מישהו הולך עם חפץ דק במהירות כזו ונעלם בין הרוקדים, זה היה בצבע אדום ולא ברור אם זה מזרק עם דם נגוע שלו...
כאשר הלכתי למראה ראיתי נקודה אדומה ושתי שריטות. מאותו רגע נכנסתי לסיוט ואני לא ישנה יומיים. מה דעתך כאיש/אשת מקצוע? האם אני צריכה להמשיך בשגרת חיי ולא להתייחס למקרה שכזה? נניח שכן הייתה דקירה עם מזרק ונניח שהוחדר דם נגוע האם תמיד מתרחשת הדבקה באופן ודאי? או שייתכן שיחדור לגוף של אדם בריא בריא דם נגוע ולא תתרחש הדבקה? אנא כתבו לי את תשובתכם המקצועית ואת דעתכם האישית בעניין זה שאוכל להיות רגועה.
נניח שכן דקרו אותי עם מזרק והוחדר דם נגוע האם תתכן חלילה הדבקה ב100% או שאפשר לא להידבק?
אני מנסה להמשיך בשגרת חיי, אך יש לי סיוטים בעניין. כי אחרי שהסתובבתי לראות מי נגע בי במשך דקה שתיים רצוף ראיתי מישהו מאוד מוזר עם משהו ביד ואני לא יכולה לדעת בוודאות אם זה היה מזרק או לא....
השאלה האם כדי להתייחס לחרדה שלי או להמשיך בשגרת חיי כרגיל?
אני ממש לא יודעת כיצד לנהוג ואין לי אוויר מרוב שאני לחוצה...אנא עזרו לי ותאמרו לי מה עלי לעשות לדעתכם והאם אתם שמעתם על מקרים של הדבקה מכוונת במועדון?
אנא התייחסו להודעתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה באיידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר04/08/2012לא היה אף מקרה שכזה, ככל שידוע לי
מדי פעם עולה גל של סיפורים הזויים על מדביק בכוונה תחילה בצורת דקירות במועדונים. שוב , ככל הידוע לי לא היה מעולם מקרה של הדבקה בצורה זו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני סתם שואלת את דעתך המקצועית
כרמית04/08/2012האם את חושבת שעל פי המקרה שלי יש צורך להידבק? או שאני יכולה להמשיך בשגרת חיי כרגיל?
נניח כן הייתה דקירה והוחדר דם נגוע, האם תמיד מתרחשת הדבקה ב 100 אחוז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)