מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אדבקה באיידס דרך דם חייב להביןחסוי05/08/2012
רציתי לדעת מזה פצע פתוח פצע שיורד ממנו דם שנוגעים בוא
או מספיק שהוא ניראה פתוח כמו נגיד חגקון שהתפוצץ ולא יודר לו דם רק רואים אבל הוא לא נוזלי אני ממש בחדרה כי יש לי מלאה פצעים קטנים בגוף כמו חדקונים וכאלה ולפעמיים נוגעים בי וקרא לי מקרה שהיום נגעו בי עם דם אבל זה לא דם שנמרח ניראה רק דם אבל לא נוזלי והאם זה יכול לעבור מפצע ממש קטן. כי אני ממש לחוץץץ מהנושא ולא רגוע בכלל
ולמה מגייסים חולי איידס לצה"ל הם עלולים להדביק אןתנו אני בטיאונות לא קרבית ואני משאר לעצמי שיש איזה אחד פה חולי איידס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדבקה באיידס דרך דם חייב להבין - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`07/08/2012בכל הנסיבות שתארת אין כל חשש להדבק!! לא נדבקים מן החצקונים ולא נדבקים מזה שיש נשאים בפלוגה או בשרות. נדבקים רק ממגע מיני או מערוי דם נגוע. המקרים של הדבקה מדם הם מאוד בודדים ורק מזרימת דם נגוע לתוך פצע שני פתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)