החלפת טיפול?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת טיפול?
    אבי
    05/08/2012

שלום רב,

אני נוטל סטוקרין וטרובדה מזה 4 חודשים וחצי. בהתחלה במשך חודשיים היו הפרעות של ריכוז ,כבדות בראש וחוסר פוקוס שנעלמו אחרי חודשיים. כעת 4 חודשים וחצי אחרי אני עדין לפעמים חש מעין הרגשה מוזרה של חוסר פוקוס או ראש כבד וזה קורה בעיקר אחרי עבודה מאומצת או לחץ או סופ"ש שאני מבלה ולא ישן הרבה או שותה לשוכרה.
    כמו כן ברצוני לציין שאני מרגיש עייפות כרונית מאז נטילת הכדורים.

שאלתי היא: האם עצם העובדה שהתופעה שהזכרתי לא קבועה מעידה שזה עשוי לחלוף לגמרי או שעליי להחליף את הטיפול? האם מניסיון הדברים האלו מוכרים לך?

אני מעדיף להצמד לטיפול הזה שכן זה הטיפול היחידי עם 2 כדורים בלבד פעם ביום ומאוד מחכה כבר לאטריפלה שתגיע למכבי ואקבל אותה.

אודה על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת טיפול?

הוספת תגובה

• אבי

חסוי
    06/08/2012

אני יפוחונדר ברמןת מטורפות הייתי מעוניים לדעת באיזה צורה זה עבר אלייך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אבי

אלמוני
    06/08/2012

אני כבר שנה וחצי לוקח תרופות מאז האיבחון ובהתחלה קבלתי גם את הסטוקרין והטרובדה...
    כל מה שאתה מתאר קרה גם לי,זה לא כיף והרגשה לא נעימה בכלל...

החליפו לי את הטיפול אחרי חודש לאינטלנס וטרובדה טיפול יחסית חדש עם אפס תופעות לוואי!!!!

שווה לבדוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת טיפול? - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    07/08/2012

מן התאור שלך יש בהחלט רושם שהתופעות האלה יוקלו או יחלפו. ראוי לכן לחכות עוד מספר חודשים בטרם תחליף את התרופות. התרופה שיש להחליף תחילה היא הסטוקרין הגורם לתופעות שכאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו