שתיה משותפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתיה משותפת
    דנה
    09/08/2012

שלום
    רציתי לדעת עם לוקחים בחשבון את כל האפשרויות שבשתיה משותפת עם מישהו שיש לו איידס-פצעים בפה לחולה או לשני הצדדים, פטריה בלשון ,אפטות.

יש סיכון להדבק משתיה משותפת????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתיה משותפת

הוספת תגובה

• המשך

דנה
    09/08/2012

חשוב לי שתתיחסו לכל מה שכתבתי לגביי פטריה בלשון וכל מיני פצעים שיש בפה
    אני רוצה לדעת שזה בסדר לשתות ולאכול ממשהו שיש לו איידס גם אם יש פצעים ופטריה בלשון ויש מצב שגם לו היה גם משהו בפה,פצע או קצת דם???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתיה משותפת - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    09/08/2012

אין כל מצב להידבק ב HIV משתיה משותפת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח להסבר מפורט יותר

דנה
    09/08/2012

זה בטוח? למרות כל מה שציינתי?? לי יש פטריה קלה ופצעים בפה ובטעות שתיתי מהכוס אני לא יודעת עם גם לו היה פצע בפה או קצת דם.

שתיה ואכילה משותפת עם אדם שיש לו איידס היא לא מסוכנת אפילו עם יש פצע בפה או פטריה לשני הצדדים?? אני לא מצליחה להבין את ההיגיון שבמצב כזה עלול לבוא מגע של דם עם פצע ועדיין לא להדבק
    אשמח להסבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו