מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש להדבקה וכמה שאלות..אלמונית12/08/2012
שלום רב! לפני כחודש קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם חברתי וכעת אני חושש להדבק. הורי אמרו לי שאין לי ממה לחשוש לאור העובדה שזאת הייתה הפעם הראשונה שאני וחברתי קיימנו יחסי מין (לא רק אחד עם השני אלא בכללי) לכן נשללה האפשרות שהיא חולת איידס כתוצאה מהדבקה ממישהו אחר. בנוסף נשללת האפשרות שהיא נדבקה ע"י שימוש במזרקים או עירוי דם. החשש היחיד שלי הוא שאולי לאמא שלה יש איידס והדבר עבר אל חברתי (האמא עצמה אמרה שהכל בסדר ואין סיכוי למחלות אבל עדין התרוצצה בי המחשבה כי אולי היא חולה באיידס ואיננה מודעת לכך) הורי שללו גם את אפשרות זו מאחר וטענו שגם במידה והאמא חולת איידס לא ייתכן שהילדה נדבקה ואף אחד לא עלה על כך במשך 17 שנה.. (היא בת 17) וזאת מאחר שלא היו שום תסמינים של איידס לאורך כל חייה... בכל זאת הורי לא רופאים לכן רציתי לקבל חוות דעת מקצועית- האם ייתכן שחברתי נדבקה באיידס מאמא שלה ולא הופיעו תסמינים במשך 17 שנה ואף אחד לא עלה על כך שהיא חולה? או שאין לי ממה לחשוש? תודה מראש... !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשאלתך
חסוי13/08/2012גש אתה והיא לעשות בדיקה יחד למרות שאין קשר להורים איידס יכול לעבור אפילו מעגיל שעשו לחברה שלך עם מחט משומשת מה שלא קואא לפי דעתי פה בארץ מה שכן תיהיה רגועה גש לעשות בדיקה איתה יחד גך שתוכלו לדעת שאתם בסדר ולקיים יחסי מין לא מוגנים כמה שבא לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מהדוקטור
אלמונית13/08/2012אשמח בכל זאת לקבלת תשובה מקצועית מהדוק'/ פרו'... אם אפשר כמה שיותר מהר ... אני בלחץ וקשה לתפקד כך.. תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`14/08/2012החסוי נותן תשובות מצויינות. בנוסף- אין סיכוי שחברתך נדבקה בלידה ואין לה כל תסמינים בגיל 17!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)