חשש להדבקה וכמה שאלות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש להדבקה וכמה שאלות..
    אלמונית
    12/08/2012

שלום רב! לפני כחודש קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם חברתי וכעת אני חושש להדבק. הורי אמרו לי שאין לי ממה לחשוש לאור העובדה שזאת הייתה הפעם הראשונה שאני וחברתי קיימנו יחסי מין (לא רק אחד עם השני אלא בכללי) לכן נשללה האפשרות שהיא חולת איידס כתוצאה מהדבקה ממישהו אחר. בנוסף נשללת האפשרות שהיא נדבקה ע"י שימוש במזרקים או עירוי דם. החשש היחיד שלי הוא שאולי לאמא שלה יש איידס והדבר עבר אל חברתי (האמא עצמה אמרה שהכל בסדר ואין סיכוי למחלות אבל עדין התרוצצה בי המחשבה כי אולי היא חולה באיידס ואיננה מודעת לכך) הורי שללו גם את אפשרות זו מאחר וטענו שגם במידה והאמא חולת איידס לא ייתכן שהילדה נדבקה ואף אחד לא עלה על כך במשך 17 שנה.. (היא בת 17) וזאת מאחר שלא היו שום תסמינים של איידס לאורך כל חייה... בכל זאת הורי לא רופאים לכן רציתי לקבל חוות דעת מקצועית- האם ייתכן שחברתי נדבקה באיידס מאמא שלה ולא הופיעו תסמינים במשך 17 שנה ואף אחד לא עלה על כך שהיא חולה? או שאין לי ממה לחשוש? תודה מראש... !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש להדבקה וכמה שאלות..

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך

חסוי
    13/08/2012

גש אתה והיא לעשות בדיקה יחד למרות שאין קשר להורים איידס יכול לעבור אפילו מעגיל שעשו לחברה שלך עם מחט משומשת מה שלא קואא לפי דעתי פה בארץ מה שכן תיהיה רגועה גש לעשות בדיקה איתה יחד גך שתוכלו לדעת שאתם בסדר ולקיים יחסי מין לא מוגנים כמה שבא לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מהדוקטור

אלמונית
    13/08/2012

אשמח בכל זאת לקבלת תשובה מקצועית מהדוק'/ פרו'... אם אפשר כמה שיותר מהר ... אני בלחץ וקשה לתפקד כך.. תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    14/08/2012

החסוי נותן תשובות מצויינות. בנוסף- אין סיכוי שחברתך נדבקה בלידה ואין לה כל תסמינים בגיל 17!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו