אמא מודאגת אבל אולי בצדק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא מודאגת אבל אולי בצדק
    ארנון
    12/08/2012

הבן שלי בן 7 שתה הבוקר בטעות מבקבוק מים מינרלים מממש ככמה שניות אחרי שאורח שהיה אצלנו שתה ממנו בגלל לאורח היו שפתיים יבשות אבל לא דם נראה שאלתי את האורח האם יש לו דימום מהחניכים, הוא אמר שאכן לפני כמה שעות מוקדם בבוקר הוא צחצח שיניים וירד לו דם. גם שפתיים שלו היו אדומות ויבשות אבל בלי דם והוא אמר שהן קצת שורפות לו.

גם האורח ואז גם הילד שתו ישר מהבקבוק ונגעו עם השפתיים שלהם בפיה.

לבן שלי אין בעיות חניכים או שיניים מתנדנדות כרגע וגם השפתיים שלו תקינות בזה אני מאה אחוז בטוחה.

קראתי היום הרבה באינטרנט גם על נשיקה צרפתית וגם שלא נדבקים משתיה משותפת, ושיש מה לחשוש רק עם לשני הצדדים יש הרבה דם ופצעים בפה אבל גם במצב כזה זה נכון...שרק לאורח היה בעיה בפה ולילד אין שום בעיות בפה...אני לא רוצה להיות היסטרית אבל אם הילד שלי באיזה סיכון אני רוצה לדעת מזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא מודאגת אבל אולי בצדק

הוספת תגובה

• תשובה אני לא הדוקטור

חסוי
    13/08/2012

אין שום חשש לידבקות בנסיבות שלך אין גם שום חשש מפני שצריך שדם יבוא במגע ישר וממושך כמו בנשיקה עם כמות דם גדולה משתי הצדדים ויש לנו רוק זה מנטרל את הנגיף עזבי שהנגיף בכלל לא חיי במים ! הסיכןי לידבק או אפסי עד לא קיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה אני לא הדוקטור - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    14/08/2012

התשובהשנתנה עי החסוי נכונה בהחלט!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו