מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא מודאגת אבל אולי בצדקארנון12/08/2012
הבן שלי בן 7 שתה הבוקר בטעות מבקבוק מים מינרלים מממש ככמה שניות אחרי שאורח שהיה אצלנו שתה ממנו בגלל לאורח היו שפתיים יבשות אבל לא דם נראה שאלתי את האורח האם יש לו דימום מהחניכים, הוא אמר שאכן לפני כמה שעות מוקדם בבוקר הוא צחצח שיניים וירד לו דם. גם שפתיים שלו היו אדומות ויבשות אבל בלי דם והוא אמר שהן קצת שורפות לו.
גם האורח ואז גם הילד שתו ישר מהבקבוק ונגעו עם השפתיים שלהם בפיה.
לבן שלי אין בעיות חניכים או שיניים מתנדנדות כרגע וגם השפתיים שלו תקינות בזה אני מאה אחוז בטוחה.
קראתי היום הרבה באינטרנט גם על נשיקה צרפתית וגם שלא נדבקים משתיה משותפת, ושיש מה לחשוש רק עם לשני הצדדים יש הרבה דם ופצעים בפה אבל גם במצב כזה זה נכון...שרק לאורח היה בעיה בפה ולילד אין שום בעיות בפה...אני לא רוצה להיות היסטרית אבל אם הילד שלי באיזה סיכון אני רוצה לדעת מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה אני לא הדוקטור
חסוי13/08/2012אין שום חשש לידבקות בנסיבות שלך אין גם שום חשש מפני שצריך שדם יבוא במגע ישר וממושך כמו בנשיקה עם כמות דם גדולה משתי הצדדים ויש לנו רוק זה מנטרל את הנגיף עזבי שהנגיף בכלל לא חיי במים ! הסיכןי לידבק או אפסי עד לא קיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה אני לא הדוקטור - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`14/08/2012התשובהשנתנה עי החסוי נכונה בהחלט!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)