קצת לחוץ!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת לחוץ!!
    דודו
    14/08/2012

היום הייתי במוסך והעובד הערבי החליף לי את המערכת באוטו
    שמתי לב שבשתי ידיו יש המון חתכים ושריטות ופצעים
    הוא התעסק לי באוטו במשך שעה ונגע בכל הדש בורד
    יצא שידי נגעה בידיו כמה פעמיים ויש לי חתך באצבע
    האם יתכן הדבקה מין המצב המתואר .?או מצב שאפשר להידבק מכך שידיו נגעו בחלקי האוטו ולאחר מיכן נגעתי עם עם האצבע והחתך..

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת לחוץ!!

הוספת תגובה

• קצת לחוץ!! - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    14/08/2012

אין כל אפשרות להדבקה במצב זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משו קטן

דודו
    15/08/2012

האם תוכל בבקשה להסביר לי מדוע אין לי ממה לחשוש..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך אני לא הרופא הספק תשוב

חסוי
    15/08/2012

נגיף האיידס לא חיי באוויר יותר ממספר שניות עד דקות בלבד תלוי בכמות של הד במקרה של פיגוע שיש כמויות של דם מטורפותהנגייף חיי באוויר עד 30 דקות ואפילו פחות הנגייף רגיש לחום ולאוויר בכללי יש לציין שהפחד שלך לא סביר ואין שום חשש לידבקות אני ירחיב כך תאור
    הלכת ברחוב הייתה צמה ויורד לך דם ביד ראית קולר שלפני זה בא מישהו מפוצץ דם ושתף שם ידיים עם היית רואה את זה סביר להניח שלא היית שותה משם ביגלל הפחד אבל עם לא היית רואה לא הייתה מפחד בכל מיקרה רין כל חשש להדבקה בסיבה שלך יש להבין שידבקות באיידס נעשת על ידי דם (שתי פצעים שותתי דם שנוגעים אחד בשני במשך מספר שניות ממושך ובתנאיי שאחד מהם נשא או חולה איידס ) דרך שני שימוש במזרקים בקרב נרקומנים ביגלל שהמזרק נותן לדם שבתוכו מקום לייתקיים בוא וגם עד מספר ימים או שעות תלוי במלא גורמים חום, כמות הדם , ועוד בקיצור מקווה מאוד בישבילך שעזרתי לך (: המשך שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו