מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצת לחוץ!!דודו14/08/2012
היום הייתי במוסך והעובד הערבי החליף לי את המערכת באוטו
שמתי לב שבשתי ידיו יש המון חתכים ושריטות ופצעים
הוא התעסק לי באוטו במשך שעה ונגע בכל הדש בורד
יצא שידי נגעה בידיו כמה פעמיים ויש לי חתך באצבע
האם יתכן הדבקה מין המצב המתואר .?או מצב שאפשר להידבק מכך שידיו נגעו בחלקי האוטו ולאחר מיכן נגעתי עם עם האצבע והחתך..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת לחוץ!! - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`14/08/2012אין כל אפשרות להדבקה במצב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשו קטן
דודו15/08/2012האם תוכל בבקשה להסביר לי מדוע אין לי ממה לחשוש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך אני לא הרופא הספק תשוב
חסוי15/08/2012נגיף האיידס לא חיי באוויר יותר ממספר שניות עד דקות בלבד תלוי בכמות של הד במקרה של פיגוע שיש כמויות של דם מטורפותהנגייף חיי באוויר עד 30 דקות ואפילו פחות הנגייף רגיש לחום ולאוויר בכללי יש לציין שהפחד שלך לא סביר ואין שום חשש לידבקות אני ירחיב כך תאור
הלכת ברחוב הייתה צמה ויורד לך דם ביד ראית קולר שלפני זה בא מישהו מפוצץ דם ושתף שם ידיים עם היית רואה את זה סביר להניח שלא היית שותה משם ביגלל הפחד אבל עם לא היית רואה לא הייתה מפחד בכל מיקרה רין כל חשש להדבקה בסיבה שלך יש להבין שידבקות באיידס נעשת על ידי דם (שתי פצעים שותתי דם שנוגעים אחד בשני במשך מספר שניות ממושך ובתנאיי שאחד מהם נשא או חולה איידס ) דרך שני שימוש במזרקים בקרב נרקומנים ביגלל שהמזרק נותן לדם שבתוכו מקום לייתקיים בוא וגם עד מספר ימים או שעות תלוי במלא גורמים חום, כמות הדם , ועוד בקיצור מקווה מאוד בישבילך שעזרתי לך (: המשך שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)