מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה אחרונה נמאס ליחסוי14/08/2012
לדוקטור אני אשמח לתשובה מישהו יסתובב בחדר עם האבר מין שלו בחוץ ועשה שטויות ואחרי זה נגע לי בתיק ואז נגעתי בתיק בעיינים ובפנים אני לא יושב שיצאהלו נוזל או פיפי אבל עם כן מה הסיכוי
ועוד משהו במקלחות אחת התחיל לשחק עם האביר צין והשפריץ מים ואולי גם זרע על כולם יש סיכוי לידבק ככה כי אף עלי מים או משהו אחר איו ן לי מושג אולי היו פצעים פתוחים או לעיינים זה אף אני מדבר שבשתי המיקרים היו פצעים פתוחים
אני פשוט סובל מ ocd
אני יכול להרגיע אנשים חופשי אני יודע שבשתי התיאוריםנאין סיכוי אבל אשמח לתשובה שלך וגם עם תרצה אשמח לענות לאנשים הכי מהר שיש כדי להרגיע אותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה אחרונה נמאס לי - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`17/08/2012אין רכל סיכוי להדבקה בכל מקרים שאתה מתאר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)